θανασηςκπ Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να σας ρωτήσω κατά την γνώμη σας χρειάζεται εαν το καλώδιο παροχής είναι παλιό ( 1974 ) να αλλαχθεί η όχι. είναι 10αρι μονοφασικό. Δεν έχω παρατηρήσει φαινόμενα όπως να πέφτει μόνη της η ασφάλεια χωρίς λόγο αλλά δεν ξέρω αν λόγω παλαιότητας έχει πρόβλημα στην μόνωση , και αν ναι τι προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει στο μέλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill22 Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Επειδή έχεις κάνει ποστ για άλλο πρόβλημα, θα καλέσεις ένα έμπειρο ηλεκτρολόγο με πιστοποιημενο όργανο μέτρησης και θα σου πει αν το καλώδιο έχει πρόβλημα και εν γένει η εγκατάσταση της οικίας σας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
θανασηςκπ Posted May 22, 2022 Author Share Posted May 22, 2022 Μόλις τώρα, Bill22 said: Επειδή έχεις κάνει ποστ για άλλο πρόβλημα, θα καλέσεις ένα έμπειρο ηλεκτρολόγο με πιστοποιημενο όργανο μέτρησης και θα σου πει αν το καλώδιο έχει πρόβλημα και εν γένει η εγκατάσταση της οικίας σας. οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts