Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πρόκειται να υπολογίσω στεγανή δεξαμενή για ενοικιαζόμενα δωμάτια. Το πρόβλημα ειναι ότι δεν θα το υπολογίσω βάσει της 221/65 Υγειονομική Διάταξης όπου η μέση ημερήσια ποσότητα λυμάτων ανά άτομο λ ειναι 150 lt (και αυτή προσαυξάνεται κατά 50%), αλλά βάσει κανονισμού ΕΟΤ.

Γνωρίζει κανείς πόσο ειναι τα lt/ άτομο λυμάτων (και λάσπης) στον κανονισμό του ΕΟΤ για ενοικιαζόμενα δωμάτια?

Δημοσιεύτηκε
Νομίζω ότι γενικά στα τουριστικά καταλύματα ισχύουν τα 350 lt/κλίνη.

Τα 350 lt/κλίνη ειναι η μέση ή η μέγιστη ποσότητα λυμάτων? (φαντάζομαι η μέγιστη, αλλιώς μου προκύπτει στεγανή - "τέρας" :oops:).

Δημοσιεύτηκε

Σε βλέπω να φτιάχνεις μια στεγανή δεξαμενή λυμάτων με 4 κλίνες μόνο χαχαχα

Δημοσιεύτηκε

- Γνωρίζει κάποιος πως να σχεδιάσω μια στεγανή δεξαμενή, κάτοψη-τομή (όπως την σηπτική?).

-Επειδή στη συγκεκριμένη μελέτη που ασχολούμαι έχει βγεί 50μ³ από πόσους θαλάμους πρέπει να αποτελείται?

- Υπάρχει κάποιο υπόδειγμα ή συγκεκριμένη νομοθεσία για τις στεγανές που μπορώ να συμβουλευτώ?

Ουυυφφφφ.... αυτά....

• 2 years later...
Δημοσιεύτηκε

Συνάδελφοι καλησπέρα,

Ερώτηση : Επιτρέπεται η σηπτική δεξαμενή να κατασκευαστεί από τυποποιημένους κυλίνδρους (κιούγκια) με διαστάσεις πέρα από αυτές που ορίζει η νομοθεσία του 65; Συγκεκριμένα έχω μία περίπτωση, είναι διαστάσεων Φ2,10 με βάθος 3,50m. Επειδή θα ελεγχθεί από το Υγειονομικό, μήπως δεν γίνει δεκτό;

Δημοσιεύτηκε

Αν θυμάμαι καλά οι τιμές για την διαστασιολόγιση είναι πινακοποιημένες στην ΤΟΤΕΕ για την ύδρευση.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.