michaela Δημοσιεύτηκε June 18, 2009 at 04:42 μμ Δημοσιεύτηκε June 18, 2009 at 04:42 μμ Καλησπέρα σε όλους! Κάνω μια εργασία ψύξης και έχω κολλήσει λίγο στον υπολογισμό του ισοδύναμου μήκους των γωνιών στους αεραγωγούς. ( Οι αεραγωγοί μου είναι ορθογωνικής διατομής.) Όταν πάω να υπολογίσω βάση κάποιων νομογραμμάτων ( από το Β.Η.Σελλούντο ) βλέπω ότι είναι απαραίτητος ο λόγος r/d ή h/w ή r/w (r=καμπυλότητα αγωγού,h=ύψος αγωγού,w=φάρδος αγωγού,d=διάμετρος-για κυκλικούς ). Θα ήθελα λοιπόν αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει τα εξής: 1. Τον λόγο r/d τον παίρνουμε αυθαίρετα?-ή υπολογίζουμε το r και κάνουμε τη διαίρεση αντίστοιχα? 2. Εάν πρέπει να υπολογίσουμε το r, με ποιό τύπο υπολογίζεται? 3.Το ισοδύναμο μήκος εξαρτάται μόνο από τους λόγους r/d και h/w?-ή μήπως εξαρτάται και από τη ταχύτητα του αέρα στους αεραγωγούς.?
gnusselt Δημοσιεύτηκε June 18, 2009 at 06:45 μμ Δημοσιεύτηκε June 18, 2009 at 06:45 μμ Πρόσθεσα στα downloads στο 'Μηχανολόγους - Μελέτες' μια παρουσίαση υπολογισμού κλάδου αεραγωγών με καμπύλες όπως δίνεται στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ http://www.michanikos.gr/downloads.php?do=file&id=642
michaela Δημοσιεύτηκε June 18, 2009 at 07:22 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε June 18, 2009 at 07:22 μμ Πρόσθεσα στα downloads στο 'Μηχανολόγους - Μελέτες' μια παρουσίαση υπολογισμού κλάδου αεραγωγών με καμπύλες όπως δίνεται στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ Ποιό απο όλα αυτά κατευάζω?
dravig Δημοσιεύτηκε June 24, 2009 at 10:33 πμ Δημοσιεύτηκε June 24, 2009 at 10:33 πμ Ούτε εγώ μπορώ να το βρω. Μπορείς να μας δώσεις το λινκ;
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα