Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τοποθέτηση τζακιού σε δώμα


Recommended Posts

Για να τοποθετησω τζακι στο σπιτι μου το οποιο ειναι στον 6ο οροφο χρειαζεται καποια αδεια απο την πολεοδομια η συγκαταθεση της υπολοιπης πολυκατοικιας?Να σημειωσω οτι η τοποθετηση θα γινει στο δωμα που νομιμα μου ανηκει,συνεπως η τρυπα για την καμιναδα δεν θα γινει σε κοινοχρηστο χωρο.Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

η τρύπα για την καμινάδα θα γίνει στην πλάκα του κτιρίου, που (σε εκλαϊκευση των προβλεπομένων) δεν "ανήκει" σε εσάς παρόλο που βρίσκεται μεταξύ ιδιοκτησιών σας. Και αυτό είναι μόνο μέρος των θεμάτων που θα προκύψουν. Κανονική άδεια θα χρειαστείτε και μάλιστα με προσοχή γιατί έχει πολλές παγίδες (λεπτομέρειες θα ακούσετε από τον μηχάνικό σας).

Link to comment
Share on other sites

επίσης πρέπει να προσεχτεί το ύψος της καμινάδας και η γειτνίαση της με τα γύρω κτίρια και η στήριξη αυτής. (μερικά που μπορώ να θυμηθώ τώρα) Για το θέμα της άδειας χμμμμμμ επειδή υπάρχουν και τα διακοσμητικά αλλά σίγουρα θέλει επίβλεψη μηχανικού και μηχανικού που να ξέρει καλά την νομοθεσία, όπως και να χει την ευθήνη την παίρνει πάνω του ο ιδιοκτήτης (αν δεν βγεί άδεια)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.