Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ


Recommended Posts

Καλησπέρα  σε  όλους.Είμαστε   καμμένοι  από  την  αποκάλυψη  διαμερισμάτωσης  στο  ακινητο   μας  που βάλαμε πρός  πώληση.

Μήπως  ξέρει  κάποιος  άν  η   εφαρμογή  του ηλεκτρονικού  φακέλλου   διαμερισματος  προσεχώς  θα  αλλάξει  κάτι  στην  περίπτωση  μας;

(Eνημερώνω  οτι έχουμε  κολλήσει  στην  τροποποίηση  σύστασης  οριζοντιας  ιδιοκτησίας  οπου  χρειαζομαστε  την  έγκριση  όλης της  πολυκατοικίας)  

Ευχαριστούμε για  την  προσοχή  σας.

 

Παρατήρηση.

Το ίδιο ερώτημα για το ίδιο ακίνητο το έχεις θέσει αρκετές φορές και έχεις ενημερωθεί με παρατήρηση να μη ξαναγίνει

Κλειδώνει το θέμα μέχρι να το δει αρμόδιος συντονιστής της ενότητας.

Λαμβάνεις ποινή για την κατ' επανάληψη

Didonis

Edited by Didonis
Link to comment
Share on other sites

Αν εννοείς την ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου-διηρημένης ιδιοκτησίας, αυτή δεν θα λύσει το πρόβλημα. Για να γίνει η ΗΤΚ θα πρέπει το ακίνητο να είναι 100% "καθαρό" από τεχνικής και νομικής άποψης (τεχνική και νομική του ταυτότητα).

Link to comment
Share on other sites

εννοεί ότι πρώτα πρέπει να λυθεί να νομιμοποιηθεί δηλαδή όπως νομιμοποιείται το διαμέρισμα και μετά εκδίδεται το πιστοποιητικό πληρότητας Ηλεκτρονικής ταυτότητας του ακινήτου για να το πουλήσετε. 
Προφανώς έχετε απευθυνθεί σε μηχανικό που σας είπε ότι υπάρχει διαφορετική διαμερισμάτωση ορόφου για να πουλήσετε πρέπει να τακτοποιήσετε πρώτα αυτό, το πρόστιμο υπερ του Κράτους για την διαφορετική διαμερισμάτωση θα πρέπει να είναι τώρα 250 με 320€ περίπου αν η μόνη σας αυθαιρεσία είναι αυτή. Και την αμοιβή του Μηχανικού την συζητάτε ελεύθερα με τον Μηχανικό. Ρωτήστε να πάρετε και μια δεύτερη γνώμη. Επίσης για να τακτοποιηθεί το ακίνητο πρέπει να πληρωθεί και υπερ ΤΕΕ που παρέχει το ηλεκτρονικό σύστημα στον Μηχανικό που δουλεύει, περίπου 20€.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.