Κωστας Χρήστος Δημοσιεύτηκε July 3, 2023 at 05:06 μμ Δημοσιεύτηκε July 3, 2023 at 05:06 μμ Καλησπέρα είμαι ιδιώτης , να ρωτήσω γιατί στο χαρτί που πήρα από Υδομ σήμερα στη σφραγίδα αναφέρει ότι θεωρείται η παρούσα άδεια χωρίς αυτοψία για ηλεκτροδότηση κ νερό για προσωρινή σύνδεση....άρα περιμένουμε αργότερα κάποιον έλεγχο , γιατί δεν ήρθαν τώρα για κάποιο έλεγχο ; Δίνουν τα χαρτιά και περνάνε αργότερα για ελέγχους ; Ευχαριστω
Didonis Δημοσιεύτηκε July 3, 2023 at 05:10 μμ Δημοσιεύτηκε July 3, 2023 at 05:10 μμ 3 λεπτά πριν, Κωστας Χρήστος said: .. στο χαρτί που πήρα από Υδομ σήμερα στη σφραγίδα αναφέρει ότι θεωρείται η παρούσα άδεια... Μίλησες με τον Μηχανικό σου που εξέδωσε την Άδεια και ξέρει τι Αδεια έχεις ώστε να σου πει?
Κωστας Χρήστος Δημοσιεύτηκε July 3, 2023 at 05:29 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε July 3, 2023 at 05:29 μμ 12 λεπτά πριν, Didonis said: Μίλησες με τον Μηχανικό σου που εξέδωσε την Άδεια και ξέρει τι Αδεια έχεις ώστε να σου πει? Ο μηχανικός μου εστειλε τα στελέχη για την ηλεκτροδότηση μου είπε ότι ετοιμάζεται η βεβαίωση σύνδεσης κ περιμένουμε κ το σχέδιο του ηλεκτρολόγου , απλά μου έκανε εντύπωση που αναγράφεται αυτό στη σφραγίδα , στην ερώτηση μου στην ίδια δεν Έλαβα κάποια απάντηση σχετικά με αυτό γιατί ρώτησα αν είναι κάτι που αναγράφεται σε όλες τις άδειες η αν έχω εγώ να περιμένω κάτι; Ίσως ναταν χαζό το ότι το ανέφερα....
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε July 3, 2023 at 05:29 μμ Δημοσιεύτηκε July 3, 2023 at 05:29 μμ Didonis με αυτή τη θεώρηση (της προσωρινής σύνδεσης) μπορεί κάλλιστα ο μηχανικός του να εκδώσει τη "βεβαίωση σύνδεσης με τα Δ.Κ.Ω) και το όλο θέμα λήγει.
Didonis Δημοσιεύτηκε July 3, 2023 at 06:31 μμ Δημοσιεύτηκε July 3, 2023 at 06:31 μμ 1 ώρα πριν, ΚΑΝΑ said: ..μπορεί κάλλιστα ο μηχανικός του να εκδώσει... μα είναι και ο λόγος που την ρώτησα για τον Μηχανικό της.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα