Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα είμαι ιδιώτης , να ρωτήσω γιατί στο χαρτί που πήρα από Υδομ σήμερα στη σφραγίδα αναφέρει ότι θεωρείται η παρούσα άδεια χωρίς αυτοψία για ηλεκτροδότηση κ νερό για προσωρινή σύνδεση....άρα περιμένουμε αργότερα κάποιον έλεγχο , γιατί δεν ήρθαν τώρα για κάποιο έλεγχο ; Δίνουν τα χαρτιά και περνάνε αργότερα για ελέγχους ; Ευχαριστω

Δημοσιεύτηκε
3 λεπτά πριν, Κωστας Χρήστος said:

.. στο χαρτί που πήρα από Υδομ σήμερα στη σφραγίδα αναφέρει ότι θεωρείται η παρούσα άδεια...

Μίλησες με τον Μηχανικό σου που εξέδωσε την Άδεια και ξέρει τι Αδεια έχεις ώστε να σου πει?

Δημοσιεύτηκε
12 λεπτά πριν, Didonis said:

Μίλησες με τον Μηχανικό σου που εξέδωσε την Άδεια και ξέρει τι Αδεια έχεις ώστε να σου πει?

Ο μηχανικός μου εστειλε τα στελέχη για την ηλεκτροδότηση μου είπε ότι ετοιμάζεται η βεβαίωση σύνδεσης κ περιμένουμε κ το σχέδιο του ηλεκτρολόγου , απλά μου έκανε εντύπωση που αναγράφεται αυτό στη σφραγίδα , στην ερώτηση μου στην ίδια δεν Έλαβα κάποια απάντηση σχετικά με αυτό γιατί ρώτησα αν είναι κάτι που αναγράφεται σε όλες τις άδειες η αν έχω εγώ να περιμένω κάτι; Ίσως ναταν χαζό το ότι το ανέφερα....

Δημοσιεύτηκε

Didonis

με αυτή τη θεώρηση (της προσωρινής σύνδεσης) μπορεί κάλλιστα ο μηχανικός του να εκδώσει τη "βεβαίωση σύνδεσης με τα Δ.Κ.Ω) και το όλο θέμα λήγει. 

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, ΚΑΝΑ said:

..μπορεί κάλλιστα ο μηχανικός του να εκδώσει...

μα είναι και ο λόγος που την ρώτησα για τον Μηχανικό της.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.