Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σεμινάρια επιθεωρητών ενέργειας


dinakis

Recommended Posts

Άκουσα από έναν συνάδελφο ότι γίνονται σεμινάρια επιθεωρητών ενέργειας στο Βόλο.Ξέρει κανείς αν γίνονται ή αν θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη?

Που μπορούμε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες για τους επιθεωρητές ενέργειας?

 

 

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Μιας και δεν βλέπω να ξέρει κάποιος να σου απαντήσει άμεσα, ξεκίνα με το να διαβάσεις ένα άλλο σχετικό νήμα εδώ. Δεν το έχω διαβάσει αναλυτικά ο ίδιος, από την αναζήτηση το βρήκα, απλά με μια πρόχειρη ματιά που του έριξα κρίνω ότι ίσως να σου δώσει κάποιες απαντήσεις.

Γινέται αναγορά και στο θέμα γενικά, και σε σεμινάρια καθώς και αναφορές προς τα downloads. Δεν ξέρω αν θα σε καλύψει, αν όχι πάλι εδώ είμαστε.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

μπές στο google - ενεργειακός επιθεωρητής υπουργείο ανάπτυξης- απ οτι διαβασα πριν λιγο καιρό εκτός απο τις εξετάσεις που θα δινει ο καθένας μετά απο την παρακολόυθηση των σεμιναρίων ,το σχέδιο νόμου λέει ότι για να πάρεις την πιστοποίηση πρέπει να έχεις κ μεταπτυχιακό σε ενεργειακά θέματα.απο σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν κ στο τει κοζανης σεμινάρια για επιθεωρητές λεβητών .η προθεσμία αιτήσεων ήταν μεχρι χτες αλλα στην ελλάδα όλα αλλαζουν!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Καλημέρα σας κύριοι μηχανικοί. είμαι νέο μέλος. μηχανικός πδε. είναι εύκολο να με πει κανεις τι γίνετε με όλο το θέμα για την ενεργειακή κατοικία; μπορώ εγώ ως πδε να ενταχθώ ως επιθεωρητής ενεργειακής κατοικίας? και αν ναι τι χρειάζονται;

 

Παρατήρηση: Τα greeklish απαγορεύονται. Μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε αυτό.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ, petsagouris

Link to comment
Share on other sites

Διάβασε πρώτα τα ΦΕΚ τις ΥΑ κλπ , ψάξε και εδώ είμαστε να σου λύσουμε κάθε απορία. Το ΥΠΕΚΑ είναι το αρμόδιο υπουργείο και στο φορουμ μπορείς να βρεις εκατοντάδες post σχετικά με τον ΚΕνΑΚ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.