Μετάβαση στο περιεχόμενο

Eμφάνιση εξώστη σε κάτοψη το οποίο ήδη έχει καταρρεύσει, εντός παραδοσιακού οικισμού. Συνέπειες για μηχανικό & ιδιοκτήτη


Recommended Posts

(Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33)

Έχουμε μια δύσκολη περίπτωση και χρειαζόμαστε βοήθεια. Θα αγοράσουμε σπίτι σε παραδοσιακό οικισμό σε οίκημα χωρίς οικοδομική αδεια αφού το κτίσμα είναι πριν το 1950. Υπήρχε μπαλκόνι που τώρα έχει πέσει και δεν φαίνεται. 
 

Ο μηχανικός είναι σύμφωνος να το περάσει στις κατόψεις στην ταυτότητα κτηρίου και μετά αφου μεταβιβαστεί σε εμάς να το φτιάξουμε. Ο ιδιοκτήτης δεν έχει θέμα απλά ανησυχεί μήπως γίνει κάποια καταγγελία και υπάρχει πρόστιμο για εκείνον  ως προηγούμενο ιδιοκτήτη που έβγαλε την ταυτότητα κτηρίου. 

Υπάρχει ποτε περίπτωση αν φωνάξει κάποιος την αρχαιολογία να βεβαιώσει πρόστιμο σε προηγούμενο ιδιοκτήτη; Ειδικά αφου δεν εχει θέμα ο μηχανικός που θα βάλει υπογραφή;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Edited by Kostas Tsiboukis
έγινε αλλαγή τίτλου για καλύτερη κατανόηση του θέματος-Pavlos 33
Link to comment
Share on other sites

Δεν λύνονται όλα τα θέματα με υπαγωγές και ηλεκτρονικές ταυτότητες.

Υπάρχουν και οι άδειες οικοδομής για εκτέλεση εργασιών και ανακατασκευή ή προσθήκη εξώστη.

Γιατί δεν το παίρνετε τώρα, όπως πραγματικά είναι, και μετά να κάνετε τις κατάλληλες ενέργειες ;

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, Kostas Tsiboukis said:

................Ο μηχανικός είναι σύμφωνος να το περάσει στις κατόψεις στην ταυτότητα κτηρίου και μετά αφου μεταβιβαστεί σε εμάς να το φτιάξουμε. ......

με έναν πρόχειρο υπολογισμό που έκανα περιγράφεις 7 - 9 παράνομες πράξεις.... (του νυν ιδιοκτήτη, του μηχανικού και δικές σου)

και αυτό σε ένα Δημόσιο Φόρουμ που αν ζητήσει εισαγγελέας την IP σου η οποία έχει καταγραφεί θα ξέρει τα πάντα για εσένα.

1ον σου λέω μη το κάνεις και μη το σκέφτεσαι καν.... διότι και κανείς να μη φωνάξει την αρχαιολογία ή οποιονδήποτε ο δορυφόρος που περνάει από πάνω σας το έχω φωτογραφίσει

2ον ενδεχόμενα και το γοογλε στρεετ....

 

και επειδή δεν είναι επιτρεπτό καν να δίνουμε συμβουλές πως να γίνουν παράνομες πράξεις το παρόν θέμα κλειδώνει και δεν θα διαγραφεί, μέχρι να το δει αρμόδιος συντονιστής.

 

Υ.Γ. η εύρεση IP είναι εφικτή ακόμα και στο εξωτερικό που βρίσκεσαι.

Edited by Didonis
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.