Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προκήρυξη Διεθνούς Ανοιχτού Διαγωνισμού για την ανάθεση σύμβασης/μελέτης με τίτλο «Ψηφιακά Υψομετρικά Υπόβαθρα Υψηλής Ανάλυσης»


GTnews

Recommended Posts

(Κωδικός διαγωνισμού: DEM_HD)

  •  Αναθέτουσα Αρχή - Φορέας: ν.π.δ.δ. Ελληνικό Κτηματολόγιο
  • Αντικείμενο: Αντικείμενο του έργου της σύμβασης είναι η δημιουργία ενός, υψηλής ανάλυσης και ακρίβειας, ψηφιακού υψομετρικού μοντέλου για την κάλυψη των αναγκών τόσο του Ελληνικού Κτηματολογίου όσο και άλλων φορέων του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Αφορά δε περίπου το μισό της έκτασης της Ελλάδας, συγκεκριμένα τη Στερεά Ελλάδα, τη Πελοπόννησο, την Κρήτη, ένα τμήμα της Θράκης, καθώς και νησιά των Κυκλάδων και του Ιονίου. Ο καθορισμός των περιοχών ενδιαφέροντος της σύμβασης δίνεται αναλυτικά στο τεύχος «λοιπά στοιχεία του φακέλου δημόσιας σύμβασης μελέτης». Η συλλογή της πρωτογενούς πληροφορίας θα γίνει με τη χρήση τεχνολογίας LiDAR (Light Detection And Ranging) με ταυτόχρονη συλλογή αεροφωτογραφιών για λόγους ελέγχου της κατηγοριοποίησης των σημείων υψομέτρου.
  • γ) Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται σε 3.563.330,35€ (χωρίς ΦΠΑ) και περιλαμβάνει την προεκτιμώμενη αμοιβή 3.071.836,50€, απρόβλεπτες δαπάνες 15% και πρόσθετη καταβολή ταχύτερης εκπόνησης 1%.
  • δ) Χρηματοδότηση: Η σύμβαση χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάπτυξης και Ανθεκτικότητας (Δράση: 16778 - Κωδ. MIS: 5158851 - Κωδ. ΠΔΕ.: 2022ΤΑ06300052)
  • ε) Ημερομηνία Αποστολής της Περίληψης Προκήρυξης στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης: 29/12/2023
  • στ) Προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν μέρος στον παρόντα ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΕΣΗΔΗΣ θα πρέπει να επιλέξουν στο σύστημα (ΕΣΗΔΗΣ-ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ) στο World Wide Web μέσω της διαδικτυακής πύλης: www.promitheus.gov.gr τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό με αριθμό 204927 ώστε να υποβάλουν στο σύστημα την προσφορά τους, σύμφωνα με τα αναλυτικά αναφερόμενα στο Τεύχος Διακήρυξης.

Καταληκτική Ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών στο ΕΣΗΔΗΣ: 21/02/2024 και ώρα Ελλάδος 11.00 π.μ.

  • ζ) Τα έγγραφα της σύμβασης διατίθενται σε ηλεκτρονική μορφή στο World Wide Web μέσω της διαδικτυακής πύλης: www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ- ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ και με αριθμό διαγωνισμού 204927. Προθεσμία υποβολής αίτησης για παροχή συμπληρωματικών πληροφοριών σχετικά με τα έγγραφα της σύμβασης έως 07/02/2024 αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ.

View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.