legion11 Δημοσιεύτηκε March 24, 2024 at 08:50 μμ Δημοσιεύτηκε March 24, 2024 at 08:50 μμ (edited) Καλησπέρα σε όλους, Χρόνια πολλά Σε κτίριο του 1970 με πέντε διαμερίσματα στο οποίο επίκειται ανακαίνιση - ενεργειακή αναβάθμιση (τώρα έχει κεντρική θέρμανση με παλιό λέβητα), με σκοπό την επένδυση -ενοικίαση κ οχι ιδιοκατοικηση, θα ήθελα παρακαλώ τα φώτα σας στις κάτωθι απορίες (θα έχω φυσικά συναντήσεις με επαγγελματίες απλώς ήθελα να έχω μια πρώτη εικόνα): 1) Πρώτη μου επιλογή θα ήταν αυτόνομη εγκατάσταση λεβητών φυσικού αερίου, ΌΜΩΣ το δίκτυο δεν περνά από μπροστά ακόμη, είναι στα 50 μέτρα απόσταση στον ίδιο κ σε κάθετο δρόμο. Άραγε μπορεί να γίνει αίτηση κατασκευής δικτύου για αυτά τα 50 μ. και τι κόστος θα ειχε; Γνωρίζει κάποιος; 2) Αντλίες θερμότητας θα ήταν μια επιλογή όμως το κόστος τεράστιο νομίζω. 3) Θα μπορούσα να φτιάξω το εσωτερικό δίκτυο για μέσα κ να περιμένουμε να περάσει το δίκτυο... Για θέρμανση ως προσωρινή λύση κλιματιστικά; Έχω κάπως μπερδευτεί κ θα εκτιμούσα μια γνώμη. Ευχαριστώ πολύ Edited March 24, 2024 at 10:22 μμ by legion11 Διόρθωση
antloukidis Δημοσιεύτηκε March 26, 2024 at 01:36 μμ Δημοσιεύτηκε March 26, 2024 at 01:36 μμ (edited) Αν θέλετε Ψύξη και Θέρμανση τότε ΑΘ με FCU είναι η καλύτερη και οικονομικότερη λύση (ανεξάρτητα συστήματα σε κάθε διαμέρισμα) Edited March 26, 2024 at 01:38 μμ by antloukidis
ΚΛΑΨΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δημοσιεύτηκε March 26, 2024 at 03:50 μμ Δημοσιεύτηκε March 26, 2024 at 03:50 μμ Καλησπέρα, όσον αφορά το ΦΑ, αίτηση για επέκταση δικτύου γίνεται, αλλά μην υπολογίζετε νωρίτερα από χρόνο, την υλοποίηση της. Το κόστος μόνο η ΔΕΔΑ μπορεί να σας το πει. Με ΦΑ θα μπορείτε βέβαια να έχετε κ ζεστό νερό χρήσης.
alej Δημοσιεύτηκε March 27, 2024 at 06:21 πμ Δημοσιεύτηκε March 27, 2024 at 06:21 πμ Η αρμόδια εταιρεία να σας απαντήσει αν και πότε θα πάρετε αέριο είναι η εταιρεία διανομής. Ξεκινήστε από εκεί.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα