Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πολιτικοι Μηχανικοι στο έτος 2300.


vaggelis2000

Recommended Posts

Πως φανταζεστε τους μηχανικούς στο έτος 2300???

 

(από όποια οπτική επιθυμεί ο καθένας.)

 

Να δουλεύουν όλοι για μένα, ως υπάλληλοι της paktomenos.com :twisted::twisted: .

 

Aξιοποιώντας πρώτος τις εξελίξεις στη βιοτεχνολογία θα υπάρχω ακόμα, ή τουλάχιστον ο εγκέφαλος μου που είναι και το πιο βασικό.

 

Οποιος γκρινιάζει θα αντικαθίσταται άμεσα, βάσει της πολιτικής της εταιρίας, με υπάκουο bot. Μισθός αναλόγων προσόντων. Οι κοντοί, λιπόσαρκοι, με χαμηλές ανάγκες σε θερμίδες μηχανικοί (π.χ. Κινέζοι) θα προτιμηθούν.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 21
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

η δε ενασχόληση σου με τα στατικά για 300 και πλέον συναπτά έτη θα σε έχουν ανάγει σε γκουρού, οι δε υπάλληλοι της paktomenos.universe.com. σαν υπάκουα tro-bot καθε πρωί θα σφάζουν καλουπατζήδες στο βωμό σου

Link to comment
Share on other sites

καλουπατζήδες δεν θα υπάρχουν ήδη από το 2100, μόνο προκάτ κατασκευές. Οποιος θέλει να τους "τακτοποιήσει" νωρίτερα, ας στείλει βιογραφικό.

 

Πάντως, τα υλικά που θα χρησιμοποιούνται τότε ούτε που τα διανοούμαστε σήμερα, φαντάζομαι πως οι τότε μηχανικοί θα αντιμετωπίζουν με συγκατάβαση τις μεγαλιθικές κατασκευές που υλοποιούμε σήμερα.

Link to comment
Share on other sites

τώρα που είναι λίγο αργά, εχει κατέβει ήδη το πρώτο ποτάκι... μου ήρθε η Οργουελική εικόνα.

2300... οι άνθρωποι θα είναι "πρόβατακια" στις ορέξεις των λίγων. Ήδη ξεκινά σιγά σιγά η περικοπή των ελευθεριών, δηλαδη με την ίδρυση τραπεζας DNA θεωρείσαι "ένοχος μέχρι αποδείξεως αντιθέτου" και όχι "αθωος μέχρι αποδείξεως αντιθέτου", περιορισμός που θα κινηθείς, αν θα ανασάνεις (αν βήξεις που ειναι και της μοδας με την "πανδημεία", ποιον θα αγγίξεις, ecelon, gps, κτλ κτλ ) Άρα έχουμε και λέμε.

1. παντα κινούνται μέσω τραπεζών αφου κουβαλάμε πάνω μας το τσιπάκι των συνναλαγων. (ξαχάστε τα μαύρα..)

2. Δεν υπάρχει ρεευστό αλλά προσθετοαφαιρέσεις σε λογαριασμο.

3. αν είσαι άτυχος και ανήκεις στο σύνολο, τότε κάνεις μια αίτηση στην τράπεζα και έχεις σπίτι με 1000 άτοκες δόσεις που αφαιρούνται από τον λογαριασμό,

4. Αν όχι, κάνεις οτι γουστάρεις.

5. Ας ταρακουνηθούμε όλοι... Οι τράπεζες κινούν το χρήμα και τους νόμους. Άρα ποιός πιστευετε οτι θα κυριαρχήσει???

Link to comment
Share on other sites

To 2300 οι ξένοι Π/Μ θα αναθεωρούν τους τρόπους δόμησης ώστε να τους προσαρμόσουν στις διαφορετικές τιμές της επιτάχυνσης της βαρύτητας σε άλλους πλανήτες.

 

Το 2300 οι έλληνες Π/Μ θα κάνουν τον "3ο δομικό πόλεμο" με αντίπαλη παράταξη τους (όποιους) δημοσίους υπαλλήλους της πολεοδομίας που τους κάνουν την ζωή δύσκολη που θα εξελιχθεί σε πυρηνικό ολοκαύτωμα καθώς όλο και κάποιος θα σκεφτεί να πειράξει τον "Δημόκριτο". Θα την πατήσουν σαν την ναζισιτκή γερμανία καθώς θα έχουν ανοίξει δύο μέτωπα με 2ο αυτό των επαγγελματικών δικαιωμάτων με τις υπόλοιπες ειδικότητες.

 

Φυσικά όπως εξηγήθηκε, μοναδικοί επιζόντες θα είναι οι κατσαρίδες και οι καλουπατζίδες καθώς και οι υπάλληλοι της paktomenos.com

 

Πίσω στην "πραγματικότητα": "Ποτέ δε σκέφτομαι το μέλλον - έρχεται πολύ γρήγορα."- Άλμπερτ 'Αϊνσταιν

 

Δείξτε κατανόηση συνάδελφοι, έχει χαλάσει το κλιματιστικό...

Link to comment
Share on other sites

Οι μηχανικοί θα ασχολούνται μόνο με μελέτες, θα υπάρχουν "μαγικά" υλικά που θα θυμίζουν τον υπολογιστή στο injection του αυτοκίνητου.... Θα βάζεις ένα βύσμα σε συγκεκριμένα σημεία του φορέα ο οποίος θα είναι προφανώς προκατασκευασμένος και τοποθετημένος από θαύματα της ρομποτικής και θα μπορείς να ρυθμίζεις με ακρίβεια τη σκληρότητα, λυγηρότητα κλπ του σημείου ή κόμβου και το υλικό θα συμπεριφέρεται ανάλογα.... Ετσι με δεδομένα από τη μελέτη σου με ένα λαπτοπ θα έχεις δημιουργήσει ένα φορέα άριστο, χωρίς δυνατότητα κακοτεχνίας αφού δεν θα υπάρχει ανθρώπινος παράγοντας.... Η εφαρμογή της μελέτης θα γίνεται real-time...

Επίσης αμοιβές δεν θα υπάρχουν.... Θα είμαστε όλοι υπάλληλοι κάποιου φορέα αφού θα έχουμε πετύχει επιτέλους την επανίδρυση του κράτους....

Link to comment
Share on other sites

Μετά την επιστροφή των ΕΛ το 2012 αναγνωρίζεται πως οι πραγματικοί τους απόγονοι είναι οι ΠΜ, ενώ όλες οι άλλες ειδικότητες (αρχιτέκτονες, τοπογράφοι κτλ) είναι συνεχιστές της παράδοσης των Νεφελίμ.

Ξεκινάει ένας αιματηρός πόλεμος μεταξύ των δύο γενών.Ο πόλεμος είναι αμφίρροπος καθώς ναι μεν οι ΠΜ έχουν το δίκαιο με το μέρος τους, αλλάοι υπόλοιποι είναι περισσότεροι.Σε μια κρίσημη μάχη επιστρατέύεται το ακατανίκητο όπλο των ΠΜ, το οποίο υπερνικούσε πάντα τις απαιτήσεις, κυρίως των αρχιτεκτόνων-Νεφελίμ, για μεγάλους προβόλους και ωραίες όψεις.

Το όνομα αυτού... ΕΑΚ!

Αμέσως, τα πλήθη των ΠΜ ξεχύνονται ανα την οικουμένη με το δίπτυχο ΕΑΚ-ΕΚΩΣ,ευγενική προσφορά της ΣΙΔΕΝΟΡ στους πιστούς,αλαλάζοντας "Εν τούτω νίκα". Μην ξεχνάμε πως το δίπτυχο ανικατοπτρίζει το μαίανδρο,καθώς μπορεί να διαβαστεί

ακόμη και αν στραφεί κατά 180 μοίρες.

Μετά την τελική επικράτηση των ΠΜ δίδονται πλήρη επαγγελματικά δικαιώματα μόνο σε αυτούς,αναγνωρίζεται η οικουμενική αλήθεια του δίπτυχου και εφαρμόζεται σε όλη την υφήλιο, αλλά και τον Άρη.

Καταργείται ο απαίσχυντος ΓΟΚ, ενώ καταστρέφονται τα στατικά προγράμματα.Κατα τη διάρκεια του πολέμου αποκαλύφθηκε πως επρόκειτο για ένα υποχθόνιο σχέδιο των Νεφελίμ για να σκλαβώσουν το νου και την ψυχή των ΠΜ.

Γι αυτό όλα αυτά τα χρόνια οι ΠΜ ένιωθαν περίεργα με τα αποτελέσματά τους και πάντα σκέφτονταν "Ελα μωρέ, αυτό στέκεται!". Η σοφία την ΕΛ δημιουργεί κατασκευές ακλόνητες.

Οι υπόλοιπες ειδικότητες εξορίζονται στον Κένταυρο, όπου ασκούν αιωνίως στις σκοτεινές τέχνες τους (αρχιτεκτονική,δίκτυα υπολογιστών,γεωδαιτικά συστήματα κτλ)

Πρωτεύουσα της οικουμένης ανακηρύσσεται η Θεσσαλονίκη, ολοκληρώνεται το μετρό και οι επεκτάσεις του προς Χαλκιδική και Όλυμπο μέσω υποθαλάσσιας αρτηρίας.

Ο ΠΑΟΚ παίρνει πρωτάθλημα και η Άννα Βίσση, τραγουδίστρια των αγώνων των ΠΜ όλα αυτά τα χρόνια, ετοιμάζεται γιαδιεθνή καριέρα.

Ο καιρός γαρ εγγύς!

 

http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%95%CE%BB

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.