civeng Δημοσιεύτηκε June 25, 2025 at 12:43 μμ Δημοσιεύτηκε June 25, 2025 at 12:43 μμ On 6/13/2025 at 8:56 AM, JohnnyHoliday said: Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω άμεσα, καθώς εδώ και κάποιον καιρό, ανήκω στην άλλη πλευρά (Αναθέτουσα/Διευθύνουσα Αρχή, ως μόνιμος υπάλληλος σε τμήμα έργων Κεντρικής Υπηρεσίας Υπουργείου). Αυτό όμως που μπορώ να κάνω, ειναι να ρωτήσω κάποιον από τους μελετητές που συναλλάσσονται με την Υπηρεσία. Μήπως λόγω της ιδιότητας γνωρίζεις ποιός είναι αρμόδιος να ανεβάσει την εμπειρία από κάθε έργο στην πλατφόρμα; Εγώ σαν μηχανικός κατασκευαστικής θέλω να αναβαθμίσω μια κατηγορία του πτυχίου μου αλλά στην πλατφόρμα δεν εμφανίζεται η εμπειρία από τα προηγούμενα 3 έτη (στο ίδιο έργο) προκειμένου να την επικαλεστώ στην αίτησή μου, Τους ετήσιους πίνακες εμπειρίας λοιπόν τους ανεβάζει στην πλατφόρμα ο ανάδοχος (κατασκευαστής) ή η υπηρεσία; Να δω που θα απευθυνθώ για να το επισπεύσουν.
JohnnyHoliday Δημοσιεύτηκε June 25, 2025 at 01:25 μμ Δημοσιεύτηκε June 25, 2025 at 01:25 μμ On 6/25/2025 at 3:43 PM, civeng said: Τους ετήσιους πίνακες εμπειρίας λοιπόν τους ανεβάζει στην πλατφόρμα ο ανάδοχος (κατασκευαστής) ή η υπηρεσία; Να δω που θα απευθυνθώ για να το επισπεύσουν. Απ' όσα έχω χει μέχρι στιγμής (ήτοι αιτήματα στο πρωτόκολλο), ζητούν βεβαιώσεις εμπειρίας για να τις ανεβάσουν στο ΟΠΣ. Οπότε θεωρώ ότι ισχύσει το πρώτο (ότι δηλαδή, τις ανεβάζει ο Οικονομικός Φορέας).
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα