dou Δημοσιεύτηκε December 2, 2024 at 08:59 πμ Δημοσιεύτηκε December 2, 2024 at 08:59 πμ (edited) Καλημέρα σε όλους! Είμαι νέος μηχανικός και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση στα μέλη του ΤΕΕ. Έλαβα την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος και θα ήθελα να ρωτήσω εαν ο αριθμός που αναγράφεται πάνω αριστερά στο χαρτί της άδειας ειναι ο αριθμός της άδειας μου. (Πάνω δηλαδή απο τον αριθμό πρωτόκολλου). Ακόμη, επειδή μου ζητείται, γνωρίζετε ποια η ημερομηνία λήξης της άδειας? ευχαριστώ πολύ! Καλή συνέχεια! Edited December 2, 2024 at 09:34 πμ by dou
tetris Δημοσιεύτηκε December 2, 2024 at 11:36 πμ Δημοσιεύτηκε December 2, 2024 at 11:36 πμ Δεν υπάρχει ημερομηνία λήξεως. Αυτή, συνήθως, ταυτίζεται είτε με την ημερομηνία συνταξιοδότησης (αν ο μηχανικός δεν επιθυμεί να συνεχίσει το επάγγελμα παράλληλα), είτε με την ημερομηνία θανάτου... 1
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε December 2, 2024 at 02:02 μμ Δημοσιεύτηκε December 2, 2024 at 02:02 μμ και ίσως με ανάκληση άδειας αν υπάρχουν σοβαρά παραπτώματα κάτι που τουλάχιστον ο ίδιος δεν έχω ακούσει ως τώρα να έχει συμβεί.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα