john1111 Δημοσιεύτηκε May 4, 2025 at 03:25 μμ Δημοσιεύτηκε May 4, 2025 at 03:25 μμ (edited) (Έγινε μεταφορά στην ενότητα για ιδιώτες. Didonis) καλησπέρα , θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να απευθυνθώ , για ένα θέμα που έχω με την θεία μου ? συγκεκριμένα πήγε μόνη της το καλοκαίρι που λείπαμε όλοι απ την οικογενειακή πολυκατοικία και ξήλωσε και πέταξε όλους τους ηλιακούς που είχαμε στην ταράτσα χωριά καμία ειδοποίηση ! έχω κάνει καταγγελία στην πολεοδομία ! χρειάζεται και κάτι άλλο σε κάποια άλλη υπηρεσία ? πρόκειται για τρελή ..... Edited May 4, 2025 at 05:22 μμ by Didonis
tetris Δημοσιεύτηκε May 4, 2025 at 03:48 μμ Δημοσιεύτηκε May 4, 2025 at 03:48 μμ 1. Τροποίησε τη μορφοποίηση του κειμένου σου. Με το να το επισημαίνεις, δεν εξυπακούεται ότι θα τρέξουμε να απαντήσουμε πιο γρήγορα 2. Το θέμα είναι καθαρά νομικό. Απευθύνσου σε δικηγόρο 3. Δεν μας ενδιαφέρει η πνευματική κατάσταση των συγγενών σου (ίσως το δικηγόρο...) 4. Από το (περυσινό) καλοκαίρι, τώρα το θυμήθηκες???
john1111 Δημοσιεύτηκε May 4, 2025 at 04:59 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε May 4, 2025 at 04:59 μμ με συγχωρείτε για την μορφή του κειμένου , τώρα έτυχε να ανέβω στην ταράτσα , δεν έδινα και πολύ σημασία ξέροντας ότι είναι εκεί ο ηλιακός ! που να φανταστώ ότι θα φτάσει μέχρι εκεί ? και αν είπα γα την πνευματική της κατάσταση το είπα διότι τόσα χρόνια είχα ένα ισόγειο κληρονομιά και με τράβαγε στα δικαστήρια επειδή δεν το έγραψε σε αυτή η γιαγιά μου , η μάνα της δηλαδή! οπότε καταλαβαίνετε έχει κολλήσει και μας πάει κόντρα ... ! έχω στείλει καταγγελία στην πολεοδομία , θα δω τι θα μου πει άλλως θα το αφήσω έτσι ! άλλωστε ποσά χρόνια θα ζήσει ακόμα 70 είναι .... κάποτε θα φύγει να ηρεμήσουμε
Didonis Δημοσιεύτηκε May 4, 2025 at 05:21 μμ Δημοσιεύτηκε May 4, 2025 at 05:21 μμ On 4/5/2025 at 7:59 ΜΜ, john1111 said: ...... ! έχω στείλει καταγγελία στην πολεοδομία... τσάμπα την έστειλες.... το πιο πιθανό δεν θα σου απαντήσει και σίγουρα δεν την αφορά.... Αφορά αστυνομία (καταστροφή ή κλοπή περιουσίας πχ) δικηγόρο κλπ....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα