mariapiladidi Δημοσιεύτηκε May 9, 2025 at 11:03 πμ Δημοσιεύτηκε May 9, 2025 at 11:03 πμ (edited) Γεια σας σε ένα τοπογραφικό που κάνουμε για γήπεδο εκτός ορίων οικισμού, το οποίο ανήκει στο ΟΤΑ Αγίου Ιωάννου, μας ζητάει η συμβολαιογράφος να γράψουμε συγκεκριμένα εκτός ποιανού οικισμοί βρίσκεται για να βγάλει την αντικειμενική αξία, στον ΟΤΑ Αγίου Ιωάννου υπάρχουν δυο οικισμοί, όμως ο πιο κοντινός οικισμός στο γήπεδο είναι τα Λιβανιανα του διπλανού ΟΤΑ Ανωπολεος. Σε κτηματολογική δήλωση, στον Δασικό χαρακτηρισμό και σε όλα τα έγγραφα είναι δηλωμένο στο ΟΤΑ Αγίου Ιωάννου, εκτός από την βεβαίωση χρίσης γης της πολεοδομίας που είναι δηλωμένο εκτός οικισμού Λιβανιανα χωρίς να αναφέρεται ο ΟΤΑ. Το ερώτημα μου είναι τώρα στο τοπογραφικό του συμβολαίου ποιον οικισμό θα βάλουμε για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα μετέπειτα. Ευχαριστω Edited May 9, 2025 at 04:44 μμ by Pavlos33 έγινε αλλαγή τίτλου για καλύτερη κατανόηση του θέματος-Pavlos 33
tetris Δημοσιεύτηκε May 9, 2025 at 02:32 μμ Δημοσιεύτηκε May 9, 2025 at 02:32 μμ Αυτόν που λέει ο τίτλος 1
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε May 9, 2025 at 02:42 μμ Δημοσιεύτηκε May 9, 2025 at 02:42 μμ @mariapiladidi Καλησπέρα. Είχα κάπως σχετική περίπτωση σε γήπεδο που ενέπιπτε σε δυο όμορες τοπικές κοινότητες. Στη μια κοινότητα ενέπιπτε κατά το μεγαλύτερο εμβαδόν του, στην άλλη κατά το μικρότερο. Κατόπιν αιτήσεως στο κτηματολόγιο μου απάντησαν να το δηλώνω ως να ανήκει στη μια Τ.Κ και όχι και στις δυο όπως αρχικά το είχα. Κατ' αναλογία με το δικό μου θέμα, η γνώμη μου είναι να ακολουθήσεις την εγγραφή του Κτηματολογίου. 2
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα