Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Αν έχεις κάποιος κάποια ιδέα μου την αναφέρει.

Ολοκληρώθηκε εξοικονομώ 21 και έφτασε στο 9 πιστοποιημένη . Είναι να πάρω 3000 πίσω (υπερβάλλον ποσό ιδίων κεφαλαίων + πεα + ητκ) . Όλα καλά λοιπόν όλα τσεκαρισμενα από το ΤΕΕ και αρχίζει η παρανοια.

Μήνυμα 9γ αναμονή διόρθωσης προβλήματος που είναι λέει ο ΙΒΑΝ είναι λάθος ή ότι έχουν κατατεθεί περισσότερα χρήματα σε προμηθευτή για αυτό δεν επαρκούν τα χρήματα για να πληρωθώ.

Ούτε λάθος είναι ο Ιβαν ούτε λεφτά έχουν μπει λάθος . Το πρόβλημα είναι ότι το ΤΕΕ έδωσε λάθος εντολή και υπολείπονται 600 για να συμπληρώσουν τα 2400 που έχει ήδη μέσα ο λογαριασμός επιχορήγησης και να τα πάρω να τελειώνω.

Μέχρι στιγμής ο μηχανικός μου και συμβούλους έργου έχει στείλει 9 email στο ΤΕΕ συν καμία 20αρια τηλ στην γραμμή υποστηριξης. Βάλτε και καμία 20αρια τηλ δικά μου σε πλανετ (εθνική τράπεζα) και ακρη δεν βγαίνει . Προφορικά στο ΤΕΕ δέχονται ότι έχουν κάνει λάθος αλλά γραπτά στέλνουν μόνο αυτοματοποιημένα μηνύματα "ότι να ναι". 

Τελευταία εξέλιξη : το ΤΕΕ μας είπε προφορικά ότι ο λογαριασμός επιχορήγησης είναι σε αδράνεια ( ;;;;;). Πώς είναι σε αδράνεια όταν πριν ένα μήνα πληρώθηκε κανονικά ο σύμβουλος έργου με τα 250 δεν ξέρω ... Στην πλανετ μου είπαν ότι πρώτη φορά το ακουνε περί αδράνειας λογαριασμού επιχορήγησης . Στο τοπικό κατάστημα της εθνικής αρνούνται να βοηθήσουν και λένε ότι δεν είναι αρμόδιοι και να τηλ στην πλανετ. Στα κεντρικά της εθνικής μου λένε να πάω στο τοπικό κατάστημα. (Μου θύμισε Χάρυ κλιν σε παλιό σκετσάκι σε υπηρεσία ).

Ήδη απευθύνθηκα σε δικηγόρο να πάμε αρχικά με εξώδικο αλλά απευθύνομαι και στο φόρουμ μήπως κάποιος έχει αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο.

Edited by kotor9
Δημοσιεύτηκε (edited)
On 14/6/2025 at 2:06 ΜΜ, kotor9 said:

Ούτε λάθος είναι ο Ιβαν ούτε λεφτά έχουν μπει λάθος . Το πρόβλημα είναι ότι το ΤΕΕ έδωσε λάθος εντολή και υπολείπονται 600 για να συμπληρώσουν  Προφορικά στο ΤΕΕ δέχονται ότι έχουν κάνει λάθος αλλά γραπτά στέλνουν μόνο αυτοματοποιημένα μηνύματα "ότι να ναι". 

Τελευταία εξέλιξη : το ΤΕΕ μας είπε προφορικά ότι ο λογαριασμός επιχορήγησης είναι σε αδράνεια ( ;;;;;). Πώς είναι σε αδράνεια όταν πριν ένα μήνα πληρώθηκε κανονικά ο σύμβουλος έργου με τα 250 δεν ξέρω ... Στην πλανετ μου είπαν ότι πρώτη φορά το ακουνε περί αδράνειας λογαριασμού επιχορήγησης .  

Ήδη απευθύνθηκα σε δικηγόρο να πάμε αρχικά με εξώδικο αλλά απευθύνομαι και στο φόρουμ μήπως κάποιος έχει αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο.

Όλα τα παραπάνω με οδηγούν οτι τα έχετε μπλέξει τελείως εσείς. Και βέβαια αμέτρητοι λογαριασμοί μπαίνουν σε αδράνεια στην πορεία του εξοικονομώ και βέβαια οι Τράπεζες κάνουν τραγικά λάθη που βέβαια ποτέ δεν θα παραδεχθούν. Αυτοματοποιημένες απαντήσεις δεν υπάρχουν. Τώρα αυτό περι δικηγόρου μην το σχολιάσω... Ότι τα έχετε μπλέξει τελείως φαίνεται ότι πήρατε μήνυμα και την αίτηση σε 09.γ και κατηγορείτε το ΤΕΕ για αυτό!!!

Edited by katrmp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.