Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για όσους σαν τον ZAVI αγαπούν τις λατινικές εκφράσεις... Καλά τα είπατε, αλλά το Galactica τι το έχετε και δεν ρίχνετε μία στο/στον ΥΠΕΧΩΔΕ?

Διότι,συνάδελφε,αυτό ακριβώς σημαίνει η έκφραση ''dura lex sed lex''.Σκληρός ο Νόμος-αλλά Νόμος.

Κ επειδή ακριβώς η τοποθέτησή μου στα θρεντς των ημιυπαιθρίων με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο με την άποψη του ΜΑΚΑΡ,ότι δηλαδή ο συγκεκριμένος Νόμος ΔΕΝ είναι αντισυνταγματικός,''οφείλω'' να τον δεχτώ όσο αρπαχτούλης κ αν είναι μην κάνοντας ΚΑΜΙΑ κίνηση.Το τί κρύβει ο Νόμος αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο,κ καθώς μου αρεσει πολύ να ξεμπροστιάζω την πραγματική σκέψη των διοικούντων σχολιάζω ανώδυνα την ουσία του μέσα σε αυτό το χώρο,από τον καναπέ κ εντελώς αντιακτιβιστικά.Είμαι απλά ένα τσογλανάκι με θράσσος κ όσο ξύλο κ να φάω δεν το βουλώνω.ΚΑΙ μεταφορικά ΚΑΙ κυριολεκτικά.Κ όταν έρχεται η σειρά μου,δέρνω κ εγώ.Τίποτα παραπάνω...ελπίζω να σε κάλυψα.

Τώρα για το Galactica...Είμαι ο Gaius Baltar κ το Galactica δεν μου ανήκει,πολύ απλά ανήκει στον Admiral Adama.Ο Gaius Baltar είναι αυτός που προσπαθεί πάντα να βολέψει την πάρτη του κ πάντα με τη συντροφιά αγγελικών πλασμάτων,της Caprica Six κ της Dianna σε όργια τριπλέτα,ενίοτε όταν τον βολεύει διακυρήττει το ''λόγο του Θεού''.Ελπίζω να σε κάλυψα δις!:lol:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.