Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Με υπερηφάνεια και συγκίνηση αναγγέλω στο φόρουμ την έκδοση απόφασης της επικουρικής (46,75 €). 

Έτσι, το τελικό ποσό της σύνταξης (με 41 χρόνια και ουκ ολίγες εισφορές/κρατήσεις λόγω αδειών, δ.ε., κλπ) θα ανέλθει στο ποσό των 1227,96 €

Αν υπολογίσουμε (με αποπληθωρισμό, τόκους κλπ) όσα έχουν καταβληθεί (αλλά και το γεγονός ότι δεν έχω κάνει χρήση ιατρικών κλπ εξόδων μέσω ταμείου όσο ήμουν ενεργός), θέλω τουλάχ. 20 χρόνια (με το ποσόν αυτό) για να έλθω στα ίσα μου. Πράγμα που, μάλλον είναι δύσκολο

και για να μην ξεχνάμε ποιοί και πώς λήστεψαν το (κάποτε εύρωστο) ταμείο μας: 

http://www.dpk.tee.gr/Main_News 2016/asfalistiko noem2016.htm#:~:text=1996 – Με απόφαση του ΤΕΕ%2C το,του ΤΕΕ%2C το ΤΣΜΕΔΕ «επενδύει» 88 εκ.

Δημοσιεύτηκε
On 3/3/2026 at 6:44 ΜΜ, tetris said:

Με υπερηφάνεια και συγκίνηση αναγγέλω στο φόρουμ την έκδοση απόφασης της επικουρικής (46,75 €). ....

ουάουυυυυ..... κερνάς σουβλάκια με μπόλικο τζατζίκι....

Εκτός κι αν θες να τα επενδύσεις σε μπιτόνια βενζίνης να προλάβεις τις νέες τιμές με τον νέο πόλεμο .....

Φρόντισε τουλάχιστον 33 χρόνια ακόμα ε.... όχι μόνο 20

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.