Μετάβαση στο περιεχόμενο

Master πενταετούς φοίτησης ΕΜΠ και προκηρύξεις δημοσίου


vasiliki-cv

Recommended Posts

Αρχικά θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη αν ο τίτλος είναι λίγο ...άστοχος και προχωράω αμέσως σε αυτό που θα ήθελα να μοιραστώ.

Όταν ανακοινώθηκε οτι το ΕΜΠ δίνει αυτές τις βεβαιώσεις πήγα και την πήρα καθώς ήθελα να την συμπεριλάβω στην αίτησή μου σε μια προκύρηξη. Σήμερα με ενημέρωσαν (με εντελώς αγενή τρόπο) από τον ΑΣΕΠ οτι αυτή η βεβαίωση δεν υπάρχει για αυτούς και οτι είναι θέμα του φορέα αν θα την δεκτεί ή όχι ενώ στην ερώτησή μου αν γίνει ένσταση από κάποιον τι θα αποφασίσει ο ΑΣΕΠ, ουσιαστικά μου έκλεισε το τηλέφωνο στη μούρη! Από τον φορέα μου είπαν πως κι αυτοί δεν έχουν ιδέα...

Αυτο που σκέφτομαι είναι να ζητήσω από τον φορέα να αποκλείσει αυτο το χαρτί και να τελειώνουμε για να μην με τρέχουν μετά με ενστάσεις κτλ.

Αν κάποιος έχει καμια αντίστοιχη εμπειρία παρακαλώ ας μας ενημερώσει μήπως τελικά δεν είναι εντελώς άχρηστο αυτο το χαρτί.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 89
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ότι θυμάται χαίρεται το εμπ. προφανως και δεν μπορει να γινεται αποδεκτό.

από το να εκδώσεις μια βεβαιώση μέχρι αυτή να'χει αντίκρυσμα πρέπει να μεσολαβήσουν πολλά, τουλάχιστον σε νομοθετικό επίπεδο.

Link to comment
Share on other sites

@rigid_joint συμφωνώ αλλα τώρα την βλακεία την έκανα και το κατέθεσα... κι επειδή είμαι πρώτη λόγω εντοποιότητας στην προκύρηξη δεν θα ήθελα να χάσω την θέση από αυτό. Για αυτό το λόγο και αναζητώ συμβουλή από συνάδελφο.

Link to comment
Share on other sites

Η προκύρηξη έλεγε πως προτάσονται οι μόνιμοι κάτοικοι και δημότες ανεξαρτήτως μορίων, οπότε μόνο για το τυπικό της υπόθεσης ψάχνει ο Δήμος να δει τι μόρια θα μου βάλει αφού δεν υπάρχει άλλος δημότης (ούτε μόνιμος) που να έχει κάνει αίτηση.

Link to comment
Share on other sites

Το λογικό είναι ότι από τη στιγμή που το χαρτί περί master το πήρες από επίσημο φορέα του ελληνικού κράτους να μην έχεις πρόβλημα.

Το γεγονός ότι δεν υπάρχει κανείς άλλος δημότης και προτάσσεσαι εσύ για τη θέση με βάσει την εντοπιότητα είναι θετικό.

Δες αν μπορούν από το δήμο να μη το λάβουν υπόψιν ίσως μετά από δικιά σου αίτηση;

Link to comment
Share on other sites

Το χαρτί που έχεις πάρει από το ΕΜΠ είναι άνευ αξίας και όχι κατοχυρωμένο.

Ούτε σαν βαβαίωση ούτε σαν τίποτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Δεν έχει καμία αξία με άλλα λόγια.

 

Είναι ακριβώς το ίδιο με το να πω:

 

Σήμερα όλα τα μελή του

http://www.michanikos.gr ανακηρύσσονται επίτιμοι διδάκτορες φιλοσοφίας από τον Pappo.

Link to comment
Share on other sites

Όπως ορθότατα επισήμανε ο pappos, ουδεμία αναγνώριση έχει η αυθαίρετη αυτοανακήρυξη του διπλώματος από το ΕΜΠ σε master. Όποιος ακούει αυτές τις επικίνδυνες συχνά ανακοινώσεις μπορεί να φάει τα μούτρα του στον ΑΣΕΠ. Διότι κι άλλα παιδιά διπλωματούχοι ενδεχομένως θα την πατήσουν σε κάποιο διαγωνισμό ακούγοντας τις "εξυπνάδες" μερικών μερικών.

Link to comment
Share on other sites

Για την περιπτωση της κοπελας δεν πιστευω οτι υπαρχει θεμα ενστανσης απο τη στιγμη που δεν επιρεαζει στα μορια.Απλως εχει δωσει ενα χαρτι που δεν ισχυει.Αν ειχε παρει τη θεση με μορια απο αυτο το χαρτι, προφανως και καποιος θα εκανε ενστανση , και καλα θα έκανε κιολας!!!

Μια απορια, Στη βεβαιωση που σαν δινουν, γραφουν οτι στα 5 χρονια σπουδων υπαρχει ενα χρονος μαστερ?Γενικα αυτο το χαρτι τι λεεΙ(απο περιεργεια ρωταω, αν θες λες)?Λεει οτι εγινε ενα μαστερ ετσι γενικα?Πραγματικα αυτη η κινηση του ΕΜΠ πρεπει να εχει γραψει ιστορια παντως!!!Επισης, με την εννοια οτι το μαστερ ειναι πτυχιο εξιδικευσης, σε ποιο τομεα εγινε αυτη με το μαστερ αυτο? Αντε παλι, λιγες αποριες ειχα... :P

 

Υ.Γ @kasvan Εδω το ελληνικό κράτος δίνει πτυχια χωρις αντικρισμα και λεμε για μια βεβαιωση?λολ!

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν πάρεις μόρια από τη βεβαίωση δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, αλλά μέχρι να αποφασίσουν οι φωστήρες (τι βεβαιώνει η βεβαίωση οι μεν και αν θα τη λάβουν υπόψη οι δε) τέτοια χαρτιά καλό είναι να μένουν απ έξω, γιατί εδώ όλα εξηγούνται όπως συμφέρει τον καθένα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.