Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τροποποίηση Ζ.Ο.Ε.


Recommended Posts

Φίλοι Συνάδελφοι

Έχω μια περιπτωση αγρατεμαχίου που προέρχεται από κατάτμηση Κληροτεμαχίου. Είναι άρτιο αλλά δεν οικοδομείται επειδή βρίσκεται σε Ζ.Ο.Ε. με στοιχείο 1β(Δασικές κ.τ.λ. ....εκτάσεις).Ο μελετητής δεν έλαβε υπόψη του την διανομή του Υπ. Γεωργίας και συμπεριέλαβε τα κληροτεμάχια στην ζώνη.

Έχει κανείς γνώση για την διαδικασία τροποποίησης Ζ.Ο.Ε.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

φίλε συνάδελφε, τα κεφαλαία απαγορεύονται όπως ειναι ξεκάθαρο και στους κανόνες συμμετοχής αλλά όπως και μπορείς να δεις σε 1 από τα 100.000posts που υπάρχουν εδώ μέσα

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε Χρυσόστομε κάνε έναν κόπο πρώτα και διάβασε τους κανόνες συμμετοχής για να δεις ότι τα κεφαλαία απαγορεύονται (φωνάζεις μ' αυτά) και έπειτα άλλαξε το κείμενο σου σε μικρά (μέσω του edit).

 

Το κληροτεμάχιο αποδόθηκε σε ακτήμονα να το καλλιεργήσει και όχι να το οικοδομήσει και έτσι δεν είναι και πολύ παράλογο αν βρίσκεται εντός ΖΟΕ να μην μπορεί να οικοδομηθεί.

Link to comment
Share on other sites

Εντάξει μη βαράτε.

Ακόμη δεν ξέρω καλά καλά να σας απαντήσω.

Link to comment
Share on other sites

συνάδελφε Χρυσόστομος Αποστόλου

καλώς όρισες πάνω από όλα στο φόρουμ

αν μελετήσεις αρκετά τα περι ΖΟΕ θα διαπιστώσεις ότι τροποποιήσεις γίνονται μετά πάροδο ευλόγου χρονικού διαστήματος και εφόσον έχουν διαφοροποιηθεί σημαντικά τα δεδομένα χρήσεων γης σε κάθε όμως περίπτωση με αυστηρότερες διατάξεις όσον αφορά θέματα προστασίας περιβάλλοντος,ορίων κατάτμησης κλπ

τα ξαναλέμε

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.