stavgian Δημοσιεύτηκε December 4, 2025 at 08:46 μμ Δημοσιεύτηκε December 4, 2025 at 08:46 μμ (edited) Καλησπέρα σας συνάδελφοι, Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: Μια συμβολαιογράφος μου ζήτησε να της δώσω μία βεβαίωση ότι η κλειστή θέση στλαθμευσης στην πιλοτή δεν συμπεριλαμβάνεται στον συντελεστή δόμησης. Σας έχει ξανατύχει κάτι παρόμοιο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Edited December 4, 2025 at 09:23 μμ by Pavlos33
Didonis Δημοσιεύτηκε December 4, 2025 at 08:50 μμ Δημοσιεύτηκε December 4, 2025 at 08:50 μμ (edited) On 4/12/2025 at 10:46 ΜΜ, stavgian said: .... Μια συμβολαιογράφος μου ζήτησε να της δώσω μία βεβαίωση ότι η κλειστή θέση στλαθμευσης στην πιλοτή δεν συμπεριλαμβάνεται στον συντελεστή δόμησης. ... Δώσε της το Διάγραμμα Κάλυψης. Αυτό είναι η βεβαίωση Υ.Γ. Αν αρχίσει τα μου σου του, της ζητάς να σου δώσει η ίδια με υπογραφή της βεβαίωση ότι αυτό που ζητά είναι απαιτητό εκ του νόμου (κι ας γράψει και το/α σχετικά άρθρα) Edited December 4, 2025 at 08:52 μμ by Didonis
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε December 4, 2025 at 09:16 μμ Δημοσιεύτηκε December 4, 2025 at 09:16 μμ @stavgian Καλησπέρα. Η συμβολαιογράφος ζητάει την βεβαίωση προκειμένου να προσδιορίσει την αντικειμενική αξία της κλειστής θέσης. Σύμφωνα με τις οδηγίες του εντύπου Ε5 στην περίπτωση κλειστής θέσης απαιτείται βεβαίωση (οι αρχικές οδηγίες του ΥΠ.ΟΙΚ ανέφεραν από την Πολεοδομία) ότι ο χώρος δεν προσμετράται στον Σ.Δ. Σε αντίθετη περίπτωση ο χώρος λογίζεται σαν επαγγελματική στέγη και η αντικειμενική αξία προσδιορίζεται με το έντυπο Ε2.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα