Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δηλωμένο αυθαίρετο με τον νόμο Τριτση και συνέχεια εργασιών


Ακης.Π.

Recommended Posts

Καλησπερα δεν ειμαι μηχανικος οποτε θελω την βοηθεια σας,εχω μια ισογεια οικοδομη 99τμ η οποια ειναι δηλωμενη με τον νομο Τριτση Ν. 1337/1983 μεχρι τα μπετα,απο εκει και περα ποιες ενεργιες πρεπει να κανω ωστε να να μπορεσω να την τελειοποιησω γιατι εκανα αρχη να το χτισω και ηρθε η αστυνομια με πηρε στο τμημα και μου εκαναν μηνυση

Link to comment
Share on other sites

Βασικά έπρεπε να έχεις συμβουλευτεί μηχανικό πριν τις εργασίες. Καντό τώρα, αλλά ο νόμος Τρίτση δεν ήταν νομιμοποίηση αλλά εξαίρεση κατεδάφισης. Υπάρχει πιθανότητα να μη μπορείς να κάνεις τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

Στη συνέχεια των σωστών συμβουλών του chris12, θέλω να προσθέσω ότι, εάν δεν έχει ενταχθεί σε σχέδιο πόλης η περιοχή του αυθαιρέτου σου, τότε οπωσδήποτε δεν μπορείς να κάνεις τίποτε.

Link to comment
Share on other sites

Βεβαίωση εργασιών μικρής κλίμακας για εργασίες ανακαίνισης μπορεί να εκδοθεί για παλαιά κατοικία η οποία βρίσκεται εκτός σχεδίου και έχει εξαιρεθεί από κατεδάφιση με τον νόμο Τρίτση;

Link to comment
Share on other sites

Αν ρωτας για το συγκεκριμενο, δεν υπαρχει θεμα μικρης κλιμακας.. Εδω δεν εχει τουβλα το σπιτι.. Με τι φωτογραφιες θα ζητησεις αδεια???

 

Γενικοτερα δε νομιζω οτι υπαρχει προβλημα (χωρις να ειμαι 100%)..

Link to comment
Share on other sites

Ρωτάω για περίπτωση παλαιάς κατοικίας και όχι παλαιού γιαπιού.

Απλά πριν μερικά λίγα με είχε προβληματίσει.

Έβλεπα έξω από το Κορωπί, σε εκτός σχεδίου περιοχές να αγοράζονται κάτι σαράβαλα σπίτια, τα οποία είχαν νομιμοποιηθεί με τον νόμο Τρίτση, και εν συνεχεία με βεβαίωση εργασιών μικρής κλίμακας να μεταμορφώνονται.

Δηλαδή αρχικά να μένουν με σκελετό και εξωτερικά τούβλα, στην συνέχεια να αποκτούν στέγη - σοφίτα και στο τέλος να πωλούνται...

Και όλα αυτά με άδεια μικρής κλίμακας

Link to comment
Share on other sites

δυστηχως δεν εχω λεφτα για πεταμα αν ειχα θα αγοραζα ενα και θα ειχα το κεφαλι μου ησυχο,απογοητευτικα...αξιζει να το συνεχισω η θα μου στοιχιση οσο ενα καινουργιο?

Link to comment
Share on other sites

Το ποιο πιθανό είναι να σου στοιχίσει περισσότερο από καινούργιο!

Αν είναι εκτός σχεδίου, ο ΜΑΚΑΡ θα πρέπει να σε έχει καλύψει...

Την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο σκελετός την εξέτασες;;;

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.