Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γνωμοδοτήσεις φοιτητικών εργασιών


Γιάννης

Recommended Posts

http://dissertations.wordpress.com/

Τι είναι αυτό πάλι ρε παιδιά; Μέχρι τώρα ήξερα για φροντιστήρια. Αλλά όχι και να σου κάνουν τις εργασίες!!! Τι άλλο θ' ακούσουν τ' αυτιά μου; "Ορε, που πάμε;" που έλεγε και ο δημοφιλής κωμικός...

 

Θα φτιάξω κι εγώ κανένα blog:

"Εδώ τα καλά "συνεργεία"!! Σας περνάμε το μάθημα εγγυημένα και σε πολύ καλές τιμές!! Δεν θα πάρει χαμπάρι κανείς τίποτα..."

Link to comment
Share on other sites

Α όχι υπάρχουν πολλές εταιρείες, ιδίως στην Αγγλία. Πληρώνεις ανάλογα με το πόσο βιάζεσαι και συνήθως ανάλογα με τις σελίδες.

 

edit.

Το καλύτερο συνεργείο που έχω ακούσει. Παίρνεις ένα μεγάλο σχετικά ρολόι και ένα bluetooth κινητού. Δε ξέρω πως γίνεται, αλλά αδειάζεις το εσωτερικό του ρολογιού και βάζεις μέσα το bluetooth. Από το ρολόι κρατάς φαντάζομαι μόνο το πλαίσιο και από το bluetooth μόνο το εσωτερικό (δέκτη και μεγάφωνο). Οπότε το κινητό στην τσάντα, ο φίλος σου με το βιβλίο σπίτι του. ο αγκώνας σου ακουμπισμένος στο θρανίο και η παλάμη σου στηρίζει το κεφάλι σου (είσαι λίγο σκυμένος). Ο συνδυασμός όλων αυτών τι μας κάνει? Ένα ακόμα περασμένο μαθημα.

 

Και όχι δεν το κάναν ηλεκτρολόγοι μηχανικοί. Ήταν θεωρητικής σχολής τα παιδιά...

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι δεν προσέξατε κάτι (ή δεν του δώσατε την απαιτούμενη βαρύτητα κλπ):

 

Λόγω του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών μας , είμαστε υπερήφανοι που έχουμε με επιτυχία ολοκληρώσει και Διδακτορικές Διατριβές σε τομείς Βusiness Administration , Marketing , Law και Psychology. Οι Διδακτορικές Διατριβές ήταν τόσο για Αγγλικά όσο και για Ελληνικά Πανεπιστήμια.

 

Xρειάζεται να σχολιάσω?

Link to comment
Share on other sites

Το είχα ακούσει πριν από κανά εξάμηνο σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας. Βγήκε μάλιστα στον αέρα (ως καλεσμένος) ο διευθυντής μιας από αυτές τις επιχειρίσεις και δήλωνε περήφανα ότι αυτό που κάνει είναι λειτούργημα και μάλιστα βοηθάει τους φοιτητές να κατανοήσουν περισσότερο αυτό που κάνουν, με το πρόσχημα ότι κάνουν έρευνα βιβλιογραφίας κλπ...

Θα μας τρελάνουν...

Link to comment
Share on other sites

παιδιά, έχω παρατήσει την διδακτορική διατριβή μου εδώ και 6-7 χρονάκια... Με αυτές τις εξέλίξεις λέω να την "συνεχίσω" και να πάρω και τον πολυπόθητο τίτλο του doctor of philosophy...

...να χαρεί και λίγο η φουκαριάρα η μάνα μου

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.