Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εθνικότητα στοχοφόρων και παρατηρήσεις


Recommended Posts

Έχοντας σχεδόν 25 έτη εμπειρίας

σε αποτυπώσεις υπαίθρου καί όχι μόνο ,έχω διαπιστώσει ότι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας τόσο για την παραγωγικότητα όσο και γιά την ποιότητα είναι ο στοχοφόρος.Επίσης έχω διαπιστώσει (αυτά ίσως να μην αρέσουν σε μερικούς) ότι χρησιμοποιώντας Ελληνες στοχοφόρους

τα αποτελέσματα στην ακρίβεια στο κλείσιμο των οδεύσεων είναι αξιοθρήνητα(από 0,50μ εως 1,5μ ανα 500μ όδευσης).Το αυτό δε συμβαίνει καί με την παραγωγικότητα (σύμπτωση? αλλά σχεδον όλοι οι Ελληνες στοχοφόροι

που εγώ χρησιμοποίησα το πρώτο πράγμα πού κάνουν όταν καταφθάνουν το πρωί στο πεδίο είναι να προσπαθούν να αντιληφθούν πόση είναι η έκταση της δουλειάς ούτως ώστε να γνωρίζουν πότε θα φύγουν.

Χρησιμοποιώντας Αλβανους διαπίστωσα με έκπληξη ότι η ακρίβεια στο κλείσιμο μιας όδευσης μήκους 500μ είναι της τάξης του 0,01μ(απίστευτο και όμως αληθινό). Θέλοντας λοιπόν να δώ καί τίς απόψεις τών άλλων συναδέλφων

άνοιξα το θέμα .

 

Στην έξω ζωή έχω συζητήσει το ανωτέρω θέμα πολλές φορές και ποτέ μα ποτέ δεν διανοήθηκε να πει κανείς ότι υπάρχει κάτι προσβλητικό.

Αδιανόητο.

 

Παρακαλώ, θέματα τα οποία μπορεί να έχουν διφορούμενο, από πολλούς, περιεχόμενο και -άθελα τους- μπορεί να προκαλέσουν και κάποιον "χαβαλέ", να επεξηγούνται όσο το δυνατό καλύτερα.

Σας ευχαριστώ

acnt

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε με όλο το σεβασμό μην υποτιμάμε το φόρουμ...ο καθένας ας βάλει το λιθαράκι του και αν δεν έχει κάτι να πει στη συγκεκριμένη φάση ή αν κρίνει ότι κάποιες απαντήσεις είναι αυτονόητες γι αυτόν καλύτερα να σιωπαίνει...αυτά ισχύουν και για μένα και για όλους μας..φιλικά πάντα

Link to comment
Share on other sites

αφού τα λύσαμε όλα τα άλλα θέματα ας πιάσουμε και αυτό...μετά από αυτό προτείνω θέμα: ποιες ώρες προτιμάτε να πηγαίνετε για αποτύπωση?πριν το σεξ ή μετα? δε θέλω να διαφωνήσω μαζί σου άλλο και δεν θα συνεχίσω.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ εκπαίδευσα μια μαϊμού. Είναι από το Μαιμούντερλιφφ. Και φτηνή μπορώ να πω αφού το κόστος συμπιέζεται πολύ με τις μπανάνες. Μια μόνο μπανάνα το μέτρημα!

 

Παρακαλώ μην κάνετε σχόλια τα οποία μπορεί να θεωρηθούν ειρωνικά αν και αναγνωρίζω την χιουμοριστική διάθεση σας.

Σας ευχαριστώ.

acnt

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.