Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εταιρείες έρευνας και ανάπτυξης στην Ελλάδα


gmichale

Recommended Posts

Ήθελα να ρωτήσω του παλαιότερους μηχαικούς καθότι βρίσκονται στην αγορά εργασίας για αρκετό χρονικό διάστημα, εάν γνωρίζεται εταιρείες στην Ελλάδα οι οποίες να ασχολούνται με την έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων.

Σας ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Ναι οι μεγάλες εταιρείες έχουν δικά τους τμήματα, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσο στην Ελλάδα πραγματοποιούν έρευνα η απλά ανάπτυξη προϊόντων.

Στο εξωτερικό υπάρχουν εταιρείες οι οποίες ασχολούνται καθαρά με την έρευνα για την ανάπτυξη νέων προϊόντων ή πρωτοτύπων. Πολλές συμμετέχουν σε ερευνητικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε σνεργασία με Πανεπιστημιακούς φορείς. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν τέτοιες εταιρείες στην Ελλάδα?

Link to comment
Share on other sites

Οι "θερμοκοιτίδες" των τεχνολογικών πάρκων είναι κοντά σε αυτό που ρωτά το αρχικό ερώτημα. Και επίσης οι venture capital ετιαρίες κάνουν κάτι παρόμοιο από την χρηματοδοτική άποψη.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή δεν γνωρίζω και πολλά από την αγορά εργασίας, γνωρίζετε πως μπορώ να έρθω σε επικοινωνία με κάποια τεχνολογικά πάρκα?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.