Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καυστήρας σε ταράτσα που έγινε σπίτι


danay

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι ένας καυστήρας που βρισκόταν την ταράτσα αλλά κλεισμένος μέσα σε χώρο ο οποίος αρχικά αεριζόταν δίοτι ήταν ελέυθερος απ έξω αλλά μετά στη ταράτσα έγινε σπίτι , υπάρχει κίνδυνος?:confused:

Link to comment
Share on other sites

Για να ρωτάς, σημαίνει ότι κάτι υποψιάζεσαι.

Επειδή μία κατάσταση, όπως αυτήν που περιγράφεις, μπορεί να καταλήξει μέχρι και σε θανάτους, θα πρότεινα να έρθει επιτόπου ειδικός αδειούχος τεχνικός.

Link to comment
Share on other sites

δώσε περισσότερες πληροφορίες!θα κοιμάται στο δώμα ο ενοικιαστής με τον λέβητα αγκαλιά?χιχιχιχιχι!δώσε περισσότερες πληροφορίες!αν το κάθε πράμα είναι στον χώρο του τότε δεν βρίσκω πρόβλημα!αφού η καμινάδα θα είναι 1 με 1.5 μέτρο πάνω απο την σκεπή του δώματος και να αερίζεται επαρκώς το δώμα του λέβητα!

Link to comment
Share on other sites

Οπότε υποχρωτικά πρέπει να υπάρχει άνοιγμα αερισμού στο χώρο του λέβητα. Έχω δει εγώ έναν τέτοιο χώρο και δεν νομίζω ότι διαθέτει.Θα φροντίσω να το δει κάποιος. Ευχαριστώ

 

Όπως μπαίνεις έχει ένα διάδρομο 2,5*1,8 υπολογίζω αριστερά μπαίνεις στο χώρο( γκαρσονιέρα μκρή θα έλεγα) και δεξιά του διαδρόμου (κάτι σαν χωλ ένα πράγμα )είναι ο καυστήρας μέσα σε ένα χώρο κλειστό και κλείνει συρταρωτά σαν να είναι μέσα σε ένα μεγάλο ντουλάπι.

Link to comment
Share on other sites

ας ανοίξει 2 παράθυρα στον χώρο του λέβητα!ένα πίσω απο το λέβητα και ένα κοντά στην πόρτα και πάντα ανοιχτά με σίτα και όχι τζάμι!κια αν μπορεί να σφραγίσει την πόρτα με τούβλα και να ανοίξει απο αλλού πόρτα!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.