Jump to content

jimevi13

Core Members
 • Posts

  327
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

Contact Methods

 • Website
  http://www.tsitsas.com

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Ιωάννινα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jimevi13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Reacting Well Rare
 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done

Recent Badges

21

Reputation

 1. Ναι , δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν υπήρχε πρόβλημα θα το διάβασες κάτω απο τους πίνακες με τα ποσά των παρεμβάσεων. (υποσημειώσεις κάτω απο τους πίνακες...1,2,3,4,5,......)
 2. Υπάρχουν όμως τα αντικεραυνικά στον πίνακα ή δεν τα έχει βάλει καθόλου ενώ τα δείχνει στα μονογραμμικά?
 3. Ελέγχουμε αν υπάρχουν αντικεραυνικά στον πίνακα , το πλήθος και το είδος. Δεν ελέγχουμε αν είναι σωστή ή αν υπάρχει μελέτη ή αν έπρεπε να εκπονηθεί μελέτη. Το αν έπρεπε να εκπονηθεί μελέτη αντικεραυνικών είναι πολεοδομικό θέμα κατά την πλήρωση του φακέλου και όχι του ελεγκτή δόμησης.
 4. όχι. είναι η ίδια έκδοση. ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ 1.31.1.9 και βγήκε το 2018. Η προηγούμενη είναι η ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ 1.29.1.19 και βγήκε το 2012. Κάπου το έσωσες αλλού με αποτέλεσμα να μην έχει δεδομένα μέσα. Το είχες εκδώσει ή το είχες ανεβάσει στο σύστημα του buildingcert? ΑΝ ναι , μπες στο buildingcert και κατέβασέ το απο εκεί.
 5. Αρχικά ξεκινάς με λάθος βάση. 1. στο αρχικό έντυπο παρεμβάσεων υπολόγισες το Pgen για υπερδιαστασιολόγιση και σου βγήκε 20 Kw και έγραψες 30Kw γιατί φάνηκαν "λίγα"? Πλέον με μονώσεις και κουφώματα με θερμοδιακοπή ένα σπίτι έχει αρκετά μειωμένες απαιτήσεις στην θέρμανση (W/m2). Ο συνάδελφος μηχανολόγος στην μελέτη θέρμανσης με τα νέα U τοίχων και παραθύρων που του έδωσες πόσα Kw υπολόγισε? Ανάλογα τη μεζονετα (τ.μ., μονώσεις, παράθυρα κτλ) μια χαρά θα ήταν και τα 20Kw . 2. Θα έχεις πρόβλημα θεωρώ να δηλώσεις διαφορετικό Pgen. Και να φανταστείς το ΝΕΟ Pgen επειδή έχεις μονώσεις θα αλλάξει προς τα κάτω και όχι προς τα επάνω! άρα............
 6. Daylight Misery - Θλιβερός Χειμώνας (Sorrowful Winter) [In loving memory of David Gold - Woods Of Ypres (June 19, 1980 - December 21, 2011)]
 7. Version 1.0.0

  277 downloads

  Υπεύθυνη Δήλωση Μηχανικού Υδραυλικών Διπλωματούχοι μηχανικοί δεν χρειάζεται σφραγίδα (θεώρηση) απο ΤΕΕ. Μηχανικοί Τεχνολογικού Τομέα χρειάζεται σφραγίδα (θεώρηση) απο ΕΕΤΕΜ.
 8. Έχω δημιουργήσει το αρχείο σε doc για μηχανικούς. Για διπλωματούχους δεν χρειάζεται σφραγίδα απο ΤΕΕ ενώ απο μηχανικούς τεχνολογικού τομέα χρειάζεται σφραγίδα απο ΕΕΤΕΜ. YPEUTHYNH DHLWSH MHXANIKOY YDRAYLIKWN.doc
 9. Έχει κάποιος το έντυπο της ενεργητικής πυροπροστασίας για νέα οικοδομή (οικία) με το 41/2018 σε word? ευχαριστώ.
 10. Ακόμα μια ερώτηση: Είναι επιλέξιμο παρέμβαση: 4Α(ΙΙΙ) - Ηλιακός θερμοσίφωνας ΜΑΖΙ ΜΕ παρέμβαση: 4.Δ(Ι) - αντλία για ΖΝΧ ή μπορείς να βάλεις απο την κατηγορία 4 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΖΝΧ μόνο το ένα ή το άλλο? ευχαριστώ.
 11. επειδή αναφέρει " ηλιακού συστήματος παροχής ΖΝΧ " και στην παρένθεση τα πράγματα μπερδεύονται ακόμα πιο πολύ (στο δικό μου το κεφάλι ) οπότε ρωτάω εδώ , μήπως αλλουνού το κεφάλι το διαβάζει και το ερμηνεύει καλύτερα απο εμένα! "(συμπληρώνεται εφόσον δεν υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα ΖΝΧ με χρήση ΑΠΕ και δεν προτείνεται η εγκατάσταση ηλιακού συστήματος παροχής ΖΝΧ στην πρόταση παρεμβάσεων)"
 12. στο έντυπο παρέμβασης αναφέρει: θ. Τεκμηρίωση, για την αδυναμία εγκατάστασης ηλιακού συστήματος παροχής ΖΝΧ (συμπληρώνεται εφόσον δεν υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα ΖΝΧ με χρήση ΑΠΕ και δεν προτείνεται η εγκατάσταση ηλιακού συστήματος παροχής ΖΝΧ στην πρόταση παρεμβάσεων): Στην κατοικία (μονοκατοικία/διαμέρισμα) δεν είναι εφικτό να εγκατασταθεί ηλιακό σύστημα παροχής ΖΝΧ, διότι (αναγράφεται ο λόγος που καθιστά μη εφικτή την εγκατάσταση) Στην πολυκατοικία δεν αφήνουν να τοποθετηθούν ηλιακοί θερμοσίφωνες. έχει στέγη και όχι ταράτσα. Σαν αιτολογία ότι δεν βάζω ηλιακό μπορώ να γράψω το εξής:? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΖΝΧ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 4.Δ(Ι) θα υπάρξει πρόβλημα ώς προς αυτή την παρέμβαση? (να μεταφέρουμε την ερώτηση στο παρεμβάσεις? Εξοικονομώ-Αυτονομώ: Επιλέξιμες Παρεμβάσεις)
 13. Καλησπέρα, έχει μετατρέψει κάποιος συνάδελφος τα παραρτήματα/έντυπο παρέμβασης σε word? Επειδή το έφτιαξα το παράτημα το ανεβάζω εδώ? είναι σε doc. Αν πρέπει να μπεί π.χ. στην αρχική σελίδα παρακαλώ! 3.-ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ-III_Γ-Έντυπο-Πρότασης-Παρεμβάσεων.doc
 14. η γραμμική διαστολή του χαλκού είναι απειροελάχιστη. Μην το συγχέετε με π.χ. με το πολυαιθυλένιο.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.