Μετάβαση στο περιεχόμενο

giannis88

Members
  • Περιεχόμενα

    28
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

giannis88's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλησπέρα, τον Οκτώβριο του 2022, η ηλεκτροδότηση γεώτρησης σε αδόμητο γεωτεμάχιο γίνεται μέσω του συστήματος του ΤΕΕ. Ο πολιτικός μηχανικός μου ζήτησε μια τεχνική περιγραφή όπου απαιτείται για το σύστημα του ΤΕΕ. Έχει κανείς ;
  2. καλησπέρα, γνωρίζει κανείς τη νομοθεσία αν χρειάζεται κενάκ? σε κτήριο με χρήση βιοτεχνία χαμηλής όχλησης - σιδηρουργείο, 530τ.μ. θα γίνει και ένας χώρος γραφείων 70 τ.μ.
  3. στην ΚΥΑ 31856 /2003 αναφέρει ότι απαιτείται ένας πυροσβεστήρας 12 κιλών κοντά στις φιάλες, μπορώ να τον αντικαταστήσω με δυο πυροσβεστήρες 6 κιλών, ίδιας ή μεγαλύτερης κατασβεστικής ικανότητας? αν ναι υπάρχει σχετική νομοθεσία?
  4. μπερδεύτηκα... μπορώ να αντικαταστήσω έναν πυροσβεστήρα 12 κιλών με δυο πυροσβεστήρες 6 κιλών, ίδιας ή μεγαλύτερης κατασβεστικής ικανότητας? αν ναι υπάρχει σχετική νομοθεσία?
  5. καλησπέρα φτιάχνω μια μελέτη πυρασφάλειας σε ένα ψητοπωλείο. Θα τοποθετηθούν 2 φιάλες υγραερίου εξωτερικά του χώρου. Επιμένουν από τη πυροσβεστική να χρησιμοποιήσω έναν πυροσβεστήρα ξηράς σκόνης 12 κιλών, όπως αναφέρει η νομοθεσία υγραερίων 1257/2003. Αυτός που θα πουλήσει τους πυροσβεστήρες μου λέει οτι παντού βάζουν 2 πυροσβεστήρες 6 κιλών γιατί είναι πιο εύχρηστοι από τον τροχήλατο 12-κιλο.. Ξέρει κάποιος κάποια σχετική νομοθεσία να τους την τρίψω στη μούρη;
  6. καλησπέρα δηλαδή σε μια μονοκατοικία, με ίδια κεφάλαια, που οι προμηθευτές είναι γνωστοί και θα περιμένουν να πληρωθούν κανονικά από το πρόγραμμα. δεν μπορεί να δοθεί προκαταβολή? ή πρέπει να κοπεί τιμολόγια όλο το ποσό, να κάνει κατάθεση ο ιδιοκτήτης το ποσοστό του και όταν τελειώσουν οι εργασίες να πληρωθούν οι προμηθευτές από το πρόγραμμα? δηλαδή η κατάθεση των ιδίων κεφαλαίων πρέπει να έχει μεταγενεστερη ημερομηνία από το τιμολόγιο?
  7. τα καταφέρα να τα ανεβασω βλέπεις γραφει 68,32% με όριο 40% στην κατηγορία που ανηκει ο ωφελουμενος. http://prntscr.com/iuqq23 http://prntscr.com/iuqqb2
  8. έχεις δίκιο σ΄αυτο, αλλά εγω λέω για την αίτηση που έβγαλε το ypen όταν έκανε την οριστική υποβολή. *δεν ξέρω πως να τα ανεβάσω με print screen.
  9. καλησπέρα, ενας φίλος μου έκανε αίτηση, μου τα έστειλε για την δω και παρατηρησα ότι βάση το πιστοποιητικό ή το xml βγαίνει [(527,3-341,2)/170,8] = 109% και η αίτηση του υπεν βγάζει 68,32%. μήπως υπολογιζάμε λάθος το ελαχιστο ενεργειακό στόχο? τελικά πως υπολογιζεται? * προσπαθησα να τα ανεβασω με print screen αλλα δεν με αφηνει το forum δεν ξερω πως
  10. καλησπέρα, ενας φίλος μου έκανε αίτηση, μου τα έστειλε για την δω και παρατηρησα ότι βάση το πιστοποιητικό ή το xml βγαίνει [(527,3-341,2)/170,8] = 109% και η αίτηση του υπεν βγάζει 68,32%. μήπως υπολογιζάμε λάθος το ελαχιστο ενεργειακό στόχο? τελικά πως υπολογιζεται? * προσπαθησα να τα ανεβασω με print screen αλλα δεν με αφηνει το forum δεν ξερω πως.
  11. και εμενα κάνοντας αποθηκευση ηταν σαν να το εκανα οριστικη υποβολη και δεν μπορω να το επεξεργαστω
  12. καλησπέρα δεν έχω καταλάβει αυτό με τον συμβούλο έργου, πρέπει να μπω με τους κωδικούς taxis του πελάτη να με κάνω σύμβουλο έργου και μετα να κάνω εγω αποδοχή και την αίτηση. Δεν μπορω να κάνω την αίτηση ως ιδιοκτήτης και μετα να με βάλω σύμβουλο έργου ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.