Μετάβαση στο περιεχόμενο

gliout

Core Members
 • Περιεχόμενα

  308
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

22 Καλή

2 Ακόλουθοι

Σχετικά gliout

 • Κατάταξη:
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Τοποθεσία
  Ιωάννινα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.
 1. gliout

  Μελέτη ηχομόνωσης

  Επαναφέρω το θέμα που έχει ξανασυζητηθεί...Για να ρωτήσω...Σύμφωνα με την ανωτέρω ΥΔ, στα όρια του οικοπέδου σε αστικό περιβάλλον πρέπει η στάθμη να μην ξεπερνάει τα 30dB(A)? Φυσικά και αυτό το όριο είναι εκτός πραγματικότητας αλλά τι μετρήσεις βάζουμε στην έκθεση? Έχω μετρήσει τιμές που φυσικά ξεπερνούν τα 30dB(A) εξαιτίας θορύβου και απο το περιβάλλον (πχ οχήματα κλπ) Επίσης θα πρέπει φυσικά η μουσική να παίζει μέχρι το θεωρητικό ωράριο που επιτρέπεται, σωστά?
 2. Καλησπέρα. Για γνωστοποίηση εργαστηρίου αλουμινοκατασκευών, μου ζητήθηκε έγκριση εισόδου εξόδου. Το κτίριο βρίσκεται επι Ε.Ο. Τι διαδικασία θα ακολουθήσω? Αντίστοιχη με τα συνεργεία? με βάση το 118/2006 θα γίνει η διαδικασία? Σαν τι δραστηριότητα? Θα απαιτηθεί κόμβος τύπου Α?
 3. Οχι απλά σε 2 λεπτά..Σε 2 δευτερα...Σε κάθε περίπτωση το να κλείσουν την εισοδο είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Ποσο σίγουροι είναι οτι απο αυτούς που εγκρίθηκαν θα πάρουν για παράδειγμα τραπεζικό δάνειο?????Αφήνεις ανοικτή την πλατφόρμα και όποιος θέλει κάνει άιτηση...Ημαρτον
 4. Οχι απλα ο πελατης μου εστειλε 3 φορες mail...Αλλα σημερα που ηρθε εχει κλεισειτο συστΕμα...Οποτε...
 5. Και εμένα με πήρε ο πελάτης μου και μου είπε οτι του ήρθε.......Τώρα που έχει κλειδώσει.... Οχι απλά δούλεμα...αλλά μην πώ τίποτα χειρότερο.... Και οταν με ρώτησε τώρα τι κάνω......Του απάντησα...να το έχει να το κοιτάει!!
 6. Και εμένα ο πελάτης μου το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει.
 7. Ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες για την διαδικασία. Βέβαια λογικά θα περιμένουμε μέρες για να γίνει η αλλαγή!!!!!!!
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.