Jump to content

gliout

Core Members
 • Content Count

  317
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by gliout

 1. Καλημέρα, νομίζω οτι κάπου το είχα δεί.. Με το πρόγραμμα της 4μ για το φυσικό αέριο, μπορούμε να υπολογίσουμε δίκτυο υγραερίου;
 2. Ωφελουμενος κ σύμβουλος δεν μπορεί να είναι το ίδιο πρόσωπο? Ωφελουμενος και κατασκευαστής?
 3. Το έλυσες το θέμα? Μπορείς να στείλεις και mail στην εταιρεία.
 4. Καλησπέρα, σε περίπτωση μελέτης πυρασφάλειας με επικαιροποίηση με τον 41/18, σε άδεια μετά το 1989 θα πρέπει να γίνει ενημέρωση φακέλλου στο e adeies? Τα δικαιολογητικά τα βγάζει αφού ανοιχτεί στο σύστημα? Χρειάζονται τα σχέδια της άδειας σκαναρισμένα? Εχει κάνει κάποιος κάτι αντίστοιχο?
 5. Πάλι ξεθάβω το συγκεκριμένο θέμα, διότι σε πολλές πολυκατοικίες εδώ στα Ιωάννινα, εφαρμόζουν ο εξής: Χρησιμοποιούν το Σeifi, και το ονομάζουν πάγιο. Απο το συνολικό ποσό του πετρελαίου, αφαιρούν αυτό το ποσοστό το οποίο μετά με κάποιο τρόπο το κατανέμουν στα διαμερίσματα (σε επικοινωνία μου με εταιρία έκδοσης κοινοχρήστων η υπάλληλος μου είπε οτι το κάνουν με τα τετραγωνικά). Το υπόλοιπο ποσό το κατανέμουν με τον τύπο της κατανομής. Το θέμα είναι οτι εαν σε κάποια μελέτη το Σeifi βγεί πάνω απο 0,20 τότε, και επειδή το θεωρούν σαν πάγιο αρχίζουν και λενε οτι είναι λάθος η με
 6. Να προσθέσω και μία άλλη διάσταση. Εγώ σαν πτυχιούχος, έκανα 4 χρόνια ΠΕΑ, για να μπορέσω να ανέβω κατηγορία και να κάνω εως 1000τμ. Μετά ήρθαν οι κατηγορίες, και ξαφνικά με περιόρισαν στα 250 τμ(ενώ είχα βγάλει πιστοποιητικά άνω των 250τμ), χωρίς κανένα νόημα. Τώρα με τι προϋποθέσεις, και γιατί θα ξαναεπαναφέρουν πάλι τις εξετάσεις (μαζί φαντάζομαι και τα 50€ νομίζω που ήταν για την συμμετοχή τότε) Επίσης εκτός απο τους Ε.Επ. το θέμα με τις οικ. άδειες που έχουν εκδοθεί απο τις αρχές του χρόνου, και τα κτίρια έχουν κατάταξη Α, ενώ τώρα τα νέα κτίρια θα είναι Β+?
 7. Η αγορά θα κάνει κάμποσο να ξαναξεκινήσει. Δεν είναι μόνο οι 15 ημέρεςπου πέρασαν. Απλά εμείς είμαστε σε μία κατηγορία, όπου όλοι μας σύμφωνα με πολλούς "εχουμε μαύρα"..!!!! Και ξαναλέω, αυτοί που κάνουν ΠΕΑ ή ΥΔΕ με 40 θα ξανακάνουν? (Αν και ξέρω την απάντηση!)
 8. Απλά ξεφτίλες...Ο Σταικούρας είπε οτι :«Επίδομα» 600 ευρώ σε γιατρούς, δικηγόρους Σχετικά με τη στήριξη ιατρών, δικηγόρων, μηχανικών, κ.α., ο κ. Σταϊκούρας είπε ότι αυτή θα γίνει με ένα πρόγραμμα ύψους 180 εκατ. ευρω μέσω επιταγών κατάρτισης 600 ευρώ για κάθε συμμετέχοντα. Να μάθουμε word excel κλπ!!!!
 9. Οι 2 ΚΑΔ 7111 και 7112, καλύπτουν σχεδόν όλους τους Ε.Ε μηχανικούς. Αυτούς του έχει η λίστα μέσα.
 10. Μήπως η αίτηση θα γίνει από άλλη πλατφόρμα και όχι από το ΕΡΓΑΝΗ αν δεν απασχολεί κάποιος εργαζόμενους?
 11. Ετσι, ετσι...Να δώ μετά οι αυτοί που χρεώνουν, 50€ το ΠΕΑ αν συνεχίσουν να το κάνουν (που θα συνεχίσουν αλλά λέω τώρα!)
 12. Μήπως κάτι δεν έχεις ορίσει στην αρχική καρτέλα? πχ Ζώνη?
 13. Σημερα όλη την ημέρα δεν μου αναγνωρίζει τα πληρωμένα παράβολα!
 14. Καλυμένος σε τί? Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα δεν εχεις επ. δικαιώματα να ασκήσεις το επάγγελμά σου! Ρώτησε καλύτερα την εετεμ. Κανε τους έγγραφο και πες τους, τι ακριβώς επ.δικαιώματα έχει σήμερα
 15. Επαναφέρω το θέμα που έχει ξανασυζητηθεί...Για να ρωτήσω...Σύμφωνα με την ανωτέρω ΥΔ, στα όρια του οικοπέδου σε αστικό περιβάλλον πρέπει η στάθμη να μην ξεπερνάει τα 30dB(A)? Φυσικά και αυτό το όριο είναι εκτός πραγματικότητας αλλά τι μετρήσεις βάζουμε στην έκθεση? Έχω μετρήσει τιμές που φυσικά ξεπερνούν τα 30dB(A) εξαιτίας θορύβου και απο το περιβάλλον (πχ οχήματα κλπ) Επίσης θα πρέπει φυσικά η μουσική να παίζει μέχρι το θεωρητικό ωράριο που επιτρέπεται, σωστά?
 16. Καλησπέρα. Για γνωστοποίηση εργαστηρίου αλουμινοκατασκευών, μου ζητήθηκε έγκριση εισόδου εξόδου. Το κτίριο βρίσκεται επι Ε.Ο. Τι διαδικασία θα ακολουθήσω? Αντίστοιχη με τα συνεργεία? με βάση το 118/2006 θα γίνει η διαδικασία? Σαν τι δραστηριότητα? Θα απαιτηθεί κόμβος τύπου Α?
 17. Οχι απλά σε 2 λεπτά..Σε 2 δευτερα...Σε κάθε περίπτωση το να κλείσουν την εισοδο είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Ποσο σίγουροι είναι οτι απο αυτούς που εγκρίθηκαν θα πάρουν για παράδειγμα τραπεζικό δάνειο?????Αφήνεις ανοικτή την πλατφόρμα και όποιος θέλει κάνει άιτηση...Ημαρτον
 18. Οχι απλα ο πελατης μου εστειλε 3 φορες mail...Αλλα σημερα που ηρθε εχει κλεισειτο συστΕμα...Οποτε...
 19. Και εμένα με πήρε ο πελάτης μου και μου είπε οτι του ήρθε.......Τώρα που έχει κλειδώσει.... Οχι απλά δούλεμα...αλλά μην πώ τίποτα χειρότερο.... Και οταν με ρώτησε τώρα τι κάνω......Του απάντησα...να το έχει να το κοιτάει!!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.