Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατασκευαστικό ερώτημα: Πρόβλημα με μηχανικό


Filipp

Recommended Posts

Γεια σας με λενε Φιλιππο, εχω καποιο προβλημα , ακουστε τι εχει γινει, εγω ειχα καποιον μηχανικο ο οποιος ειχε φτιαχει εκεινος τα σχεδια και τις μελετες για το σπιτι μου, λοιπον αυτος στην πορεια της κατασκευης αρωστησε απο καρκινο και πηρε συνταξη , στη συνεχεια αυτος μου σηστισε εναν δικο του φιλο μηχανικο στην αρχη πηγαιναμε καλα μετα αυτος τσακοθικε με τον παλιο μου μηχανικο και τωρα ειμαι εγω στην μεση και εχω μπλεξει εκαι μου ζιταει καποιο πολυ μεγαλο ποσο για να υπογραψη για το ρευμα τι μπορω να κανω ?μπορω να αλαξω μηχανικο ??? μου ζιταει το 10πλασιο απο οτι πρεπει, κανονικα ειναι 5000

Link to comment
Share on other sites

Μαλλον επαιξες και εχασες.. Μαλλον εχεις κανει διαφορα και στην οικοδομη σου οπως και στην επαγγελματικη σου ζωη.. (Δεν διακιολογω τη συμπεριφορα του μηχανικου σου, αλλα....)

Link to comment
Share on other sites

Μόνιμη ρευματοδότηση ύστερα από αυτοψία της πολεοδομίας και ξενιάζεις! Έτσι δεν χρειάζεται υπέυθ. δήλωση κανενός επιβλέποντα μηχανικού

Link to comment
Share on other sites

Τότε μπορείς,

απλά πρέπει να πληρώσεις στον επιβλέποντα μηχανικό το ποσοστό της αμοιβής επίβλεψης που αναλογεί στο ποσοστό των εργασιών που έχουν πραγματοποιηθεί.

Στην συνέχεια ο τωρινός επιβλέπων παραιτείται, και ορίζεις νέο επιβλέποντα.

Link to comment
Share on other sites

Προφανος καπου θα παταει ο μηχανικος σου για να σε εκβιαζει ετσι... Προσεχε μην σου κανει καμια καταγγελια, δικαια ή αδικη, εφοσον αρνηθεις να τον πληρωσεις και πας σε αλλον μηχανικο.

Link to comment
Share on other sites

Για την έκδοση μιας οικοδομικής άδειας εγκρίνονται κάποιες αμοιβές - αυτές δεν είναι αυθαίρετες. Στοιχεία επιπλέον δεν επιτρέπεται να μας δώσετε. Το ΤΕΕ είναι πιο αρμόδιο - ξεκινήστε με το Τμήμα Επαγγελματικών Διαφορών Και Πειθαρχικού Ελέγχου.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.