Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αμοιβή για μελέτη κατανομής δαπανών σε υπάρχον κτήριο


Recommended Posts

Γεια σας , είμαι νέος μηχανολόγος μηχανικός και παρακολουθώ το site καθημερινά για να ενημερώνομαι αλλά κ για να μαθαίνω όσο μπορώ περισσότερα. Το πρόβλημά μου είναι ότι μου απευθύνθηκαν για να κάνω μια μελέτη κατανομής δαπανών σε υπάρχον κτίριο (αρκετά παλίο) κ όσο κ αν έψαξα εδώ μέσα δε βρήκα κάτι για αμοιβή τέτοιας μελέτης. Κ στη σελίδα του ΤΕΕ προσπάθησα να βρω κάτι αλλά δε μπόρεσα. Ίσως να έχει ξανασυζητηθεί το θέμα αλλά θα ήθελα τη βοήθειά σας για να μπορέσω να απαντήσω στον ενδιαφερόμενο για να συνεχίσω στη μελέτη.

Link to comment
Share on other sites

Κατά την άποψη μου τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορούν να μπουν σε κάποιο καλούπι....

Εξαρτάται από το αν υπάρχουν σχέδια (που να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα), μελέτη απωλειών κτλ.... Αν όχι τότε θα πρέπει να αποτυπώσεις όλο το ακίνητο να μετρήσεις παράθυρα, να πάρεις πληρροφορίες για την υφιστάμενη θερμομόνωση κτλ... Οπως καταλαβαίνεις το θέμα είναι πόσο κρίνεις εσύ την δουλειά που θα προσφέρεις.....

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση. Θα ήθελα όμως αν μπορεί κάποιος να μου πέι μια περίπου τιμή που θα ζητούσε αυτός. Το κτίριο είναι τετραόροφο (περίπου στα 10 διαμερίσματα), με κατόψεις , χωρίς μελέτη απωλειών κ θερμομόνωσης.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Τι ακριβώς είναι αυτό; Ήρθε κι εμένα ένας και μου ζητούσε να του κάνω. Μου είπε, ότι με σύστησε, ένας που δεν έχουμε σχέσεις και του είπε, ότι έχω το πρόγραμμα, χωρίς αυτό να ισχύει βέβαια.

Link to comment
Share on other sites

όσο κ αν έψαξα εδώ μέσα δε βρήκα κάτι για αμοιβή τέτοιας μελέτης.

 

Μπες στη σελίδα της υπογραφής μου και θα σου βγάλει, αν και δεν απαιτείται αμοιβή για να συντάξεις έναν τέτοιο πίνακα εκτός εάν θέλεις να κάνεις ενημέρωση φακέλου στην πολεοδομία οπότε θα πρέπει να πληρωθείς την ελάχιστη αμοιβή.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.