Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αερολέβητας, εντός χώρου παραγωγής;


IEROFANTIS

Recommended Posts

Σε νέα άδεια εργοστασίου ο ιδιοκτήτης ζήτησε να εγακατασταθεί εντός του χώρου παραγωγής αερολέβητας που θα καίει τα παραγώμενα πριονίδια (αφού πρώτα μετατραπούν σε pellets).

Ερώτηση : α) γίνεται κάτι τέτοι δεκτό από πολεοδομία; β) με την πυροσβεστική τι γίνεται;

Link to comment
Share on other sites

jbosdas, δυστυχώς η απάντηση αυτή δεν με καλύπτει, με νεδιαφέρει να μάθω αν μπορώ να εγκαταστήσω ένα αερολέβητα μέσα στο χώρο παραγωγής (για την θέρμανση του) χωρίς προβλήματα από πολεοδομία και πυροσβεστική.

Link to comment
Share on other sites

Φιλτατε Ιεροφάντη.

Η λύση ειναι απλή. Τοποθετείς τον αερολέβητα εντός του χώρου παραγωγής, δημιουργείς πυροδιαμέρισμα με τις προβλεπόμενες αποστάσεις περιμετρικά του αερολέβητα, με τα δπ που πρέπει και έτσι είσαι καλυμμένος απέναντι στην νομοθεσία και της πολεοδομίας αλλά και της πυροσβεστικής.

Για την σωστή λειτουργία του αερολέβητα τοποθετείς περσίδα αποδεκτή από τον κανονισμό πυρ-σίας για το δπ που σε ενδιαφέρει και είσαι νόμιμος και σωστός!

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ JONATHAN, αυτά που περιγράφεις αντιστοιχούν σε ένα πλήρες λεβητοστάσιο. Εγώ ενδιαφέρομαι, ή μάλλον ενδιαφερόμουν, για ένα αερολέβητα "γυμνό" εντός του χώρου του εργοστασίου όπως ακριβώς συναντάμε κατά κόρο στα διάφορα εργοστάσια. Τέλος πάντων το πρόβλημα το έλυσα σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη και τον αρχιτέκτονα και θα κατασκευαστεί κανονικό λεβητοστάσιο εκτός του χώρου παραγωγής αλλά σε επαφή μ' αυτόν, ωσπότε θα έχω περσίδες, αεραγωγό κ.λ.π

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.