Μετάβαση στο περιεχόμενο

lampros1989

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by lampros1989

  1. Το θέμα είναι ότι μέχρι χτες το απόγευμα πήγαινε ρολόι. Ρε παιδιά, όλοι τελευταία στιγμή υποβάλουμε? Τόσα πολλά πια είναι?
  2. Καλησπέρα, Γνωρίζει κάποιος πού μπορούμε να βρούμε βεβαιώσεις εισφορών του π. ΤΣΜΕΔΕ προ του 2017? Δηλαδή πριν δημιουργηθεί ο ΕΦΚΑ? Έχει καταργηθεί η σελίδα του ΤΣΜΕΔΕ και από ότι έχω καταλάβει πρέπει να πας στον ΕΦΚΑ για να ψάξει να τα βρει. Ξέρει κανείς κάποιον άλλον σύντομο online τρόπο? Ευχαριστώ.
  3. Η σωστή απάντηση κανονικά θα ήταν 0%, αλλά αφού σου δίνει αυτές τις επιλογές επιλέγεις το 10%. Προσέξτε καλά την ερώτηση!! Μιλάει για κυκλοφορητή με ρύθμιση στροφών, δηλαδή inverter, που σύμφωνα με τη ΔΕ5 σελ. 115 τα inverter αναφέρονται σε μεταβλητό αριθμό στροφών και παροχής με σταθερό μανομετρικό (inverter ΔV-cP). Αυτό που αναφέρει ο glaps, το λέει στο τέλος της σελίδας 114 και στην αρχή της 115 αλλά διευκρινίζει ότι μιλάει για τους παλαιού τύπου κυκλοφορητές και όχι με ρύθμιση στροφών.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.