Μετάβαση στο περιεχόμενο

Guest101

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

326 profile views
  1. THOMASTASIOP, on 15 Oct 2017 - 07:22, said: Επίσης έχεις Πρόσβαση και στην Θ’ Ειδικότητα, ( Εγκαταστάσεις εξυπηρετήσεως των κτιρίων ), αντικαταστάθηκε με την παρ.1 άρθρου 11 του Π.Δ. 38/1991,ΦΕΚ Α` 21 και διατηρήθηκε σε ισχύ με το ( ΠΔ 115/2012, ΦΕΚ Α 200/17.10.2012. άρθρο 22 παρ.2 ) Υπάρχει Επίσημη απάντηση από το Υπουργείο Ανάπτυξης Αν μπορεις στειλε μου στο ****************** να εχουμε μια πιο αμεση επικοινωνια θελω ν σε ρωτησω 2 πραγματα ακομα. Ευχαριστω Συμπληρώστε παρακαλώ την ειδικότητά σας και όταν το κάνετε επικοινωνείστε με τη διαχείριση για να σας εντάξουμε και πάλι στους Μηχανικούς με πλήρη δικαιώματα πρόσβασης. ilias
  2. Ευχαριστω για τις πληρωφορίες, όσο αναφορα τα περί αντιτοίχησης παλαιών αδειών κ των περί αυτών δικαιωματων εκπόνησης μελετων , ισχύει τελικος το οτι συνέπεια αυτου έχουν κ οι εργοδιγοί μηχανικοι εγκατατασεων το δικαιωμα εκπόνησης μελέτης ώς αναφέρουν τα διαταγματα κ προκειμένου για Εγκαταστάσεις Δεύτερης Βαθμίδας Στην Δεύτερη βαθμίδα υπάγονται οι απλές εγκαταστάσεις που περιλαμβάνονται εις μίαν των κάτωθι περιπτώσεων: α) Εφ` όσον η συνολική ισχύς των κινητήρων των είναι μικρότερη των 25 ΗΡ, μη συνυπολογιζομένης υπαρχούσης εφεδρικής τοιαύτης. β) Εφ` όσον δεν διαθέτουν ατμολέβητα. γ) Εφ` όσον η αξία της μηχανολογικής εγκαταστάσεως είναι μικρότερη των (500.000) δραχμών. δ) Εφ` όσον η εγκατάσταση δεν διαθέτει αποθήκη υγρών καυσίμων. ε) Εφ` όσον η εγκατάσταση δεν διαθέτει κεντρική θέρμανση. ς) Εφ` όσον πρόκειται περί κλιβάνου αρτοποιίας αμέσου θερμάνσεως. ????
  3. εχει καποιοσ δοκιμασει με αυτες τις αδειες κατι απο ολα αυτα που ειπαν στην προηγουμενη σελιδα οι συναδελφοι και τελικος , εγινε δεκτο με τις αδειες εργοδηγου μηχανικου?
  4. ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΕΛΙΑ ΕΡΓΟΔΗΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ 115/2012 ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕΛΕΤΗ, ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΕΣ ΑΔΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΕΡΓΟΔΗΓΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ,ΝΑ ΔΙΕΦΚΡΙΝΙΣΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΟΥΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Β ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΙ ΤΟΥ ΦΕΚ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΙΣ 3Ης ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΡΓΟΔΔΗΓΟΥ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΤΣΙ ΕΙΠΑΝ ,ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ? Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Επεξεργασία" και διορθώστε. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Didonis
  5. Καλησπερα,θα ηθελες να μας πεις επι του θεματος τι συνεβει εν τελη?καλο θα ηταν να για τον κοπο ολων οσων ασχολουνται με το site ωστε να διευκολύνουν την καθημερινοτητα των μηχανικων ,να δειχνουμε τον πρεποντα η εστω υποτυπωδη σεβασμο και αφου κανουμε την δουλιτσα μας.ειδάλλως ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΕΣ συμπεριφορες θα μας χαρακτηριζουν και θα μας ακολουθουν.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.