Μετάβαση στο περιεχόμενο

Vasilis T.

Members
  • Περιεχόμενα

    92
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Vasilis T.

  1. Προσωρινή να είναι κι η θητεία τους στο υπουργείο εργασίας.!!!
  2. Αυτή την στιγμή στο site για τις εισφορές (πίνακας οικονομικές εκκρεμότητες) μου εμφανίζει αυτό : Η διαδικασία ανάρτησης των εισφορών στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες είναι σε εξέλιξη. Προσωρινά δε μπορείτε να δείτε την εισφορά σας Στοιχεία ληξιπρόθεσμων οφειλών μη διαθέσιμα αυτή τη στιγμή, παρακαλούμε δοκιμάστε αργότερα.
  3. Αυτό ακόμα δεν το γνωρίζω αλλά θα με ενδιέφερε να το μάθω. Λογικά θα επηρεάζεται και το φορολογικό αν κόψεις σε πάνω από 3. Άλλα αν το ξέρει κάποιος συνάδελφος καλύτερα ας μας ενημερώσει.
  4. Να υποθέσω εννοείς την φορολόγηση σαν μισθωτός?
  5. Υπάρχει ήδη αντίστοιχο θέμα συνάδελφε. http://www.michanikos.gr/topic/36458-%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%A4%CE%A3%CE%9C%CE%95%CE%94%CE%95/page-288
  6. Εννοείς ότι έπρεπε να είναι στο 5,91% προφανώς?
  7. Κι σε συνάδερφο εδώ στην εταιρία της κάνει το ίδιο πράγμα...μήπως τα κατεβάζουν για να ανεβάσουν νέα που να έχουν κι το επικουρικό κι εφάπαξ?
  8. Μπήκα μόλις τώρα να δω την σελίδα με τις εισφορές και βγάζει ξανά το μήνυμα ''Η διαδικασία ανάρτησης των εισφορών στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες είναι σε εξέλιξη. Προσωρινά δε μπορείτε να δείτε την εισφορά σας '' ενώ το πρωί έβλεπα κανονικά την οφειλή. Το κάνει κι σε άλλους αυτό ?
  9. Ναι όντως θα βοηθούσε πολύ αν έκανα ένα με κάποιον άλλον. Ξέρουμε τι κόστος έχει τι λογισμικό του ΤΕΕ?
  10. Τις ΤΟΤΕΕ τις έχω κι να υποθέσω ότι αυτές οι ΔΚ (4 σύνολο) είναι κι αυτές του ΤΕΕ?
  11. Κοίτα δεν είναι τελείως άσχετο είχαμε κάνει στην σχολή μάθημα για ενεργειακή απόδοση σε κτίρια... Όσο για το γιατί έκανα κι στα 3 είναι άλλο θέμα (λάθος μου μέχρι στιγμής). Εκτός από σεμινάρια γιατί έχουμε κάποιες δυσκολίες οικονομικές τώρα (ΕΦΚΑ κτλ) έχεις κάτι άλλο να προτείνεις?
  12. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν εμπιστευόμαστε κανένα George
  13. Καλησπέρα σε όλους, Ανοίγω ξανά το θέμα καθώς από εχθές είμαι Ενεργειακός Επιθεωρητής Α'Τάξης και για τις 3 κατηγορίες. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω να εκδίδω τα αντίστοιχα πιστοποιητικά είναι η πρώτη φορά που το κάνω. Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω εκπαιδευτικό υλικό ή κάποιον έστω να με βοηθήσει? Ευχαριστώ εξ αρχής.
  14. Κοίτα να μας ξεχάσαν αποκλείεται...Περιμένουμε...
  15. Είσαι κάτω πενταετίας? Εγώ κι μία συνάδελφος που είναι κι αυτή κάτω πενταετίας δεν μας έχει έρθει.
  16. Συνάδελφε κι εγώ με μπλοκάκι είμαι κι δεν μου έχουν έρθει οι εισφορές. Σε συνάδελφο που ήρθε με φορολογητέο εισόδημα 17.300 περίπου του ήρθε 287 € μόνο το 26,95% και με την ανάλογη έκπτωση κι αυτό πήρα σαν αναφορά. Τα ποσά που αναφέρω εγώ στο μήνυμα μου είναι υπολογισμένα με το 37,95%. Όσο για τον εργοδότη δεν έχει κάνει ακόμα αναφορά στο αν θα συμμετέχει στις εισφορές.
  17. Κοίτα όπως υπολόγισα αν ισχύσει το 17% για όσους είναι 2-5 χρόνια είμαι 350 € με όλα μέσα και τις μειώσεις αν όχι κι πάμε στο 20% είμαι 380 €. Από τα 172,59 € είναι τα διπλάσια.
  18. Μιλάμε για χοντρό μπουγιουρντί δηλαδή όχι Light πράγματα...
  19. Καλημέρα Συνάδελφοι, Αν έρθει ή έχει έρθει σε κάποιον που είναι κάτω πενταετίας το ειδοποιητήριο ας ενημερώσει. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.