Μετάβαση στο περιεχόμενο

BIKY K

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

185 profile views

BIKY K's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Η γκαρσονιέρα είναι σε χώρο αποκλειστικής χρήσης (τμήμα βεράντας- δώμα) του διαμερίσματος, μεσοτοιχία με το διαμέρισμα, έχει ξεχωριστή είσοδο από το κοινόχρηστο κλιμακοστάσιο του ορόφου και έχει κοινή βεράντα με το διαμέρισμα. Στο κτηματολόγιο έχει ένα ΚΑΕΚ το Διαμέρισμα και ένα η αποθήκη. Η γκαρσονιέρα δεν αναφέρεται ούτε στη σύσταση, ούτε στο συμβόλαιο αγοράς, είναι προ του 1975 (υπάρχει αεροφωτογραφία) και δεν έχει δηλωθεί στο κτηματολόγιο. Στο συμβόλαιο αγοράς και στη σύσταση αναφέρεται ότι "... στο αποπερατωμένο διαμέρισμα ΣΤ20 ανήκει διανεμημένος χώρος αποθήκη ΑΠ-4 επιφάνειας 2τμ με ποσοστιαία οικοπεδική αναλογία 1,48 χιλιοστά ... Γι αυτό και η απορία μου για μία ή δύο δηλώσεις παρόλο που γνωρίζω ότι ισχύει υποχρεωτικά μια δήλωση για κάθε οριζόντια ιδιοκτησία
  2. Καλησπέρα σας, για πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας κατασκευής του 1969 δεν έχει βρεθεί ούτε στέλεχος, ούτε φάκελος αδείας. Στον ιδιοκτήτη ανήκουν στον ίδιο όροφο: ένα διαμέρισμα, μία αποθήκη που δεν επικοινωνεί με το διαμέρισμα αλλά στη σύσταση και στο συμβόλαιο αγοράς αναφέρεται ότι ανήκει στο διαμέρισμα με χιλιοστά επί του οικοπέδου και μία γκαρσονιέρα (δεν υπήρχε στην άδεια, στο χώρο της βεράντας του διαμερίσματος, χώρος αποκλειστικής χρήσης του διαμερίσματος), όλα κατασκευές πριν το 1975. Για να μεταβιβαστούν, πρέπει να ρυθμιστούν ως αυθαίρετες κατασκευές χωρίς άδεια ΚΑΤ1. Το ερώτημα είναι αν όλα θα ρυθμιστούν με μία δήλωση ΚΑΤ1 ή με δύο δηλώσεις μία για το Διαμέρισμα με την γκαρσονιέρα και μία για την αποθήκη επειδή έχει χιλιοστά.
  3. Καλησπέρα σας, για πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας κατασκευής του 1969 δεν έχει βρεθεί ούτε στέλεχος, ούτε φάκελος αδείας.  Στον ιδιοκτήτη ανήκουν στον ίδιο όροφο: ένα διαμέρισμα, μία αποθήκη που δεν επικοινωνεί με το διαμέρισμα αλλά στη σύσταση και στο συμβόλαιο αγοράς αναφέρεται ότι ανήκει στο διαμέρισμα με χιλιοστά επί του οικοπέδου και μία γκαρσονιέρα (δεν υπήρχε στην άδεια, στο χώρο της βεράντας του διαμερίσματος, χώρος αποκλειστικής χρήσης του διαμερίσματος), όλα κατασκευές πριν το 1975. Για να μεταβιβαστούν, πρέπει να ρυθμιστούν ως αυθαίρετες κατασκευές χωρίς άδεια ΚΑΤ1. Το ερώτημα είναι αν όλα θα ρυθμιστούν με μία δήλωση ΚΑΤ1 ή με δύο δηλώσεις μία για το Διαμέρισμα με την γκαρσονιέρα και μία για την αποθήκη επειδή έχει χιλιοστά.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.