Μετάβαση στο περιεχόμενο

krikisty

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    ΚΑΒΑΛΑ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Τοπογράφος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

krikisty's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ερώτηση, Υπάρχει Ο.Α. του έτους 1968 για δυόροφη κατοικία. Από το 1990 λειτουργεί ως ενοικιαζόμενα δωμάτια. Για τη βεβαίωση του Ν4178/2013 πρέπει να γίνει πρώτα τακτοποίηση για αλλαγή χρήσης? Είχε σήμα ΕΟΤ ως (κλειδί 1) το οποιο έχει λήξει
  2. στο σκαριφημα φαινεται η διαφορα οριου απαλλοτριωσης με το δρομο αναδασμου.
  3. Οταν το όριο απαλλοτρίωσης δεν συμπίπτει με διανομή της του αναδασμού( η οποια μεγαλώνει ουσιαστικά τον δρόμο), δηλαδή έχουμε οριο τεμαχίου που συνορεύει με δρόμο και μετά από 3 μέτρα είναι το όριο απαλλοτρίωσης της οδόύ, τελικά ποιο είναι το όριο της οδόύ;.
  4. αγροτεμαχιο 3700τ.μ. προκύπτει από αναδασμό κυρωθείς το έτος 1987 και είναι προνομιακό, δηλ. στην ιδια θέση με το ίδιο εμβαδόν και έχει πρόσωπο σε επαρχιακή οδό, σύμφωνα με το σχέδιο διανομής.Οπότε είναι άρτιο και οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση. Στη συγκεκριμένη επαρχιακή οδό, υπάρχει όριο απαλλοτρίωσης το οποιο δεν έλαβε υπ. οψη ο αναδασμός, οπότε βάζοντας το όριο απαλλοτρίωσης στον χάρτη του αναδασμού στο συγκεκριμένο αγροτεμάχιο δημιουργείται ένα κενο της τάξης των 3 μέτρων περίπου, μεταξύ του οριου του αγροτεμαχίου και του ορίου απαλλοτρίωσης. Είναι τελικά άρτιο και οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση;
  5. Οι τουριστικές επιπλωμενες κατοικίες σε ποια κατηγορια ανήκουν; στην Α' οπου απαιτείται κόμβος ή στην Β΄όπου απαιτείται έγκριση εισόδου εξόδου; (το αγροτεμάχιο έχει πρόσωπο επί επαρχιακής οδού)
  6. Σε άρτιο και οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση αγροτεμάχιο εμβαδού 1600τ.μ και πρόσωπο >40μ., μπορεί να μεταβιβαστεί τμήμα του τέτοιο ώστε να παραμείνει το εμβαδόν του Ε>1200τ.μ. και το πρόσωπό του Δ<40Μ.? (έστω και δικαστική απόφαση). Δηλαδή διεκδικεί κάποιος λωρίδα του υφιστάμενου αγροτεμαχίου στο πρόσωπό του οποτε δεν επηρεάζεται η χρονολογία δημιουργείας
  7. Τί σημασια έχει τα πόσα μυνήματα έχω γράψει; Και επειδή δεν κρυβομαι ¨φίλε¨, ειμαι ο Κρίκης Στέλιος Τοπογράφος Μηχανικός Τ.Ε. και διατηρώ γραφείο στη Καβάλα και Θάσο. Επιπλέον μετα από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους, ζήτησαν συγνώμη, και απλα θα περιμένουν μέχρι να ερθει κάποια εγκύκλιος.
  8. Σήμερα 7-4-2011, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Κομοτηνη) δεν έγιναν δεκτά τα τοπογραφικά μου, (Τοπογράφος Μηχανικός Τ.Ε.) σύμφωνα με την απόφαση του Ν.Σ.Κ.. Τα θερμά συγχαρητήρια και καλες δουλειές στους Αγρονόμους! Παρατήρηση: Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.