Μετάβαση στο περιεχόμενο

Angelos_eng

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Angelos_eng

  1. @Bill22 Αυτο που καταλαβα ειναι το εξης: Καθως το ποσο που επρεπε να καταβληθει στους δικαιουχους ηταν συγκεκριμενο (συνολικο μειον τα 400αρια που δωθηκαν ως πρωτη δοση σε ~17.000 δικαιουχους) τα λαθη που εγιναν απο τις τραπεζες και εβαλαν 600 σε αυτους που είχαν παρει τα 400 οδηγησε στο γεγονος οτι το συνολικο ποσο μηδενιστηκε πριν προλαβουν να πιστωθουν ολοι οι δικαιουχοι. Επομενως για να καταβληθει σε αυτους που δεν το ελαβαν ακομα, πρεπει να τα παρουν πισω απο αυτους που διπλοπληρωθηκαν). Δεν ξερω ποσο θα τους παρει να το κανουν αυτο. Η πειραιως πρεπει να ξεκίνησε τελευταία να κανει τις πιστωσεις οποτε νομιζω οι περισσοτεροι που εμειναν απληρωτοι ειναι της πειραιως.
  2. Χωρις να θελω να δωσω ελπιδες, εγω ξερω ελευθερο με παραλληλη μισθωτη εργασια και του μπηκαν τα 600 την προηγουμενη εβδομαδα.
  3. Ευχαριστω, επομενως σε πρωτη φαση μπορουν να βγουν μονο τα 2/3 αν καταλαβα καλα.
  4. Καλησπέρα σας, Ηθελα να ρωτησω το εξης: Αγροτεμαχιο 1ος ιδιοκτητης 1/3 καθαρο απο βάρη 2ο ιδιοκτήτης 2/3 με βάρη (υποθήκες) Μπορούν να βγούν σε πλειστηριασμό μονο τα 2/3 του αγροτεμαχίου που έχει τα βάρη ή πρέπει να βγει στο 100% του αγροτεμαχίου? Ευχαριστώ
  5. Καλησπερα, το Μάιο του 2018 αγόρασα την κατοικία μου την οποια προηγουμένος εκμισθωνα. Το ακινητο το χρησιμοποιω και ως εδρα της επιχηρησης (γραφειο). Μπορω να κανω αποσβέσεις στο ακινητο αυτό? Αν ναι, πόσο ειναι το ποσοστο απόσβεσης και πόσο το ποσοστο επι της οικίας? Αν π.χ το αγόρασα 100.000 και το 25% το χρησιμοποιω ως γραφείο, η απόσβεση κατα έτος θα είναι 100.0000 *5% = 5000 *0.25 =1250? Ευχαριστω
  6. Καλησπέρα, Ηθελα να κάνω μία ερώτηση: Ειμαι μηχανικος με μπλοκάκι και θα φορολογηθω ως μισθωτος (περ. στ' παρ. 2 αρ. 12 ν.4172/13) Τις ασφαλιστικές μου εισφορές τις περνώ στο Ε3 (Πίνακας Ζ2) ή στο Ε1 (κωδικός 351); Σίγουρα ξέρω ότι μόνο σε ένα απο τα δύο τις αναγράφουμε αλλα δεν ξέρω σε ποιο. Ευχαριστώ.
  7. Update για τους ΚΑΔ: Πήγα σήμερα 6/7/2018 στον προϊστάμενο της ΔΟΥ και μου είπε σε μία εβδομάδα θα βγει εγκύκλιος η οποία θα λύνει το πρόβλημα. Οταν τον ρώτησα πως ακριβώς θα το λύνει, δεν μου απάντησε ή μάλλον μου απάντησε "Οψόμεθα". Επομένως αναμονή - "good things come to those who wait"
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.