Jump to content

sor

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Ουδέτερη

About sor

 • Rank
  Νέο Μέλος
 1. Είναι πολύ πιο απλό το να αποκτήσει κάποιος μια άδεια και να κατασκευάσει το πάαρκο του. Βρίσκεις έναν αξιόπιστο κάτοχο άδειας, την αγοράζεις στη συμφωνηθείσα τιμή με συμβολαιογραφικό συμφωνητικό το οποίο θα γράφει ότι η μεταβίβαση του πάρκου με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά θα γίνει την επόμενη μέρα από τη διασύνδεση του πάρκου και ο αδειούχος θα είναι υποχρεωμένος γι αυτό. Παρεπιπτόντως, εγώ έχω ήδη κατασκευάσει το πρώτο μου πάρκο και έχω 1 ακόμη άδεια την οποία την έχω προς πώληση γιατί άργησε να εκδοθεί και ήδη έχω κάνει άλλη επένδυση. Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου e-mail.
 2. ΣΩΣΤΟΣ!!! "'Ολα τα σφάζουν, όλα τα μαχαιρώνουν" κάποιοι.....
 3. Αυτό το τελευταίο θα το χαρακτήριζα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αστείο..... Σοβαρέψου λίγο. Είναι ώρα νομίζω να μπει μια τάξη στο ποια ειδικότητα έχει δικαίωμα υπογραφής ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥ τοπογραφικού διαγράμματος! Κατάντησε ακόμη και η "κουτσή Μαρία" να υπογράφει Εξαρτημένο Τ.Δ.
 4. Και με 72 καναλια! Κανένας συνάδελφος που να ασχοληθηκε με το συγκεκριμένο GPS RTK
 5. Τι γνώμη έχετε? Με ελκυστική τιμή 17800 ευρώ με ΦΠΑ... Κάποιος πιο "ψαγμένος"? Παρατήρηση: Μη διαχωρίζετε την απάντησή σας σε δύο ή περισσότερες διαδοχικές δημοσιεύσεις. Χρησιμοποιείστε την "επεξεργασία" για να αλλάξετε το περιεχόμενο ή να προσθέσετε κάτι στην τελευταία σας δημοσίευση. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ. Χάρης
 6. Ξερει καποιος κανενα free software που να κανει αφινικο μετασχηματισμο, ομοιοτητας και πολυωνυμικο? Urgent! X. Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ.
 7. Είσαι Πολιτικός Μηχανικός και αυτό τα λέει όλα... περί Τοπογραφίας. Ασχολήσου καλύτερα με τις αδειούλες σου και άσε το ρημάδι το συνάφι των Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών να κάνει τη δουλειά του που ΣΙΓΟΥΡΑ τη γνωρίζει πολύ καλύτερα!!! Νισάφι πια με την "ασχετοσύνη" σας στα τοπογραφικά διαγράμματα!!! Δεν είναι προσωπική επίθεση, για να μη το εκλάβεις έτσι, αλλά αγανάκτηση των συναδέλφων μου απέναντι σας!!! Δύο πράγματα διδαχθήκατε κάποτε και νομίζετε ότι είναι όλα τόοοοοοσο απλά. Ο καθένας ΑΣ δουλεύει πάνω σ'αυτό που γνωρίζει καλύτερα. Γιατί όταν κι εγώ κατέθεσα φακέλους για 4 οικοδομικές άδειες έπεσε το συνάφι σου να με φάει......
 8. Άρα Sikkia ISX2700 GNSS 23200 που τα έχει όλα
 9. Θες να μου πεις ότι αγόρασες το Autocad γνήσιο? Η μάλλον "σπασμένο"..... Ξέρει κανείς ρε παιδιά που έχει δουλέψει με το ggcad αν ******** **** *** ** ******** ******* ? EDIT: Διάβασε σε παρακαλώ ΑΥΤΟ.
 10. Ναι ILIASTOP αλλά δεν αναφέρες ότι το GGCAD "πατάει" επάνω στο Autocad.....και μόνο πάνω σ'αυτό(όχι LT) Οπότε πρέπει να δώσεις άλλα 4500 για το Autocad!!! ΦΙΛΤΑΤΕ thomas, ίσως μπορεί κάποιος εδώ να αναφέρει μόνο και μόνο γιατί εδώ μέσα είμαστε Αγρονόμοι Τοπογράφοι Μηχανικοί. Γι' αυτό και μόνο έβαλα το θέμα
 11. Εδώ μέσα συνάδελφοι προτείνω να προσφέρουμε ο καθένας μας πολύτιμη πληροφορία για όλους μας και κυρίως για νέους μηχανικούς. Τι εννοω μ'αυτό: Λέω να αναλύσουμε ποιο software χρησιμοποιεί ή προτείνει ο καθένας από άποψη ευχρηστίας, αποδοτικότητας και τιμής στη καθημερινή του απασχόληση(CAD, ΙΣΟΥΨΕΙΣ, Ψ.Μ.Ε., ΧΩΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΜΗΚΟΤΟΜΕΣ, ΔΙΑΤΟΜΕΣ, ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ, ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ, ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ κ.τ.λ)
 12. Εδώ μπορούμε όλοι μας να καταθέσουμε πληροφορίες για διπλόσυχνα GPS - μάρκες - μοντέλα και προπάντων τιμούλες,,,,,
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.