Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dimitris Mpardakas

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Dimitris Mpardakas

  1. Πάντως νομίζω με τις τελευταίες αλλαγές του ΝΟΚ Άρθρο 17, παρ. 9.γ. ισχύει και για τα εκτός το μαξ 3μ. περιφράγματος [...]Τα περιφράγματα του οικοπέδου ή γηπέδου σε κανένα σημείο δεν έχουν ύψος μεγαλύτερο από τρία (3,00) μ. και το συμπαγές τμήμα τους μεγαλύτερο από ενάμισι (1,50) μ. [...], το αναφέρω απλά επειδή μου έτυχε μια υπόθεση και μιας και το είδα είπα να το γράψω κιόλας, μην διαβάζω μονάχα εδω μέσα.
  2. Εκπληκτική δουλεία. Πραγματικά ευχαριστούμε.
  3. Καλησπέρα συνάδελφοι. Έχω ενα αγροτεμάχιο (εκτός σχεδίου, εκτός ζώνης, εκτός οικισμού) μη αρτιο μη οικοδομήσιμο. Δεν έχω καταλάβει όμως, ενώ τα κτίσματα εντός αυτού έχουν ρυθμιστεί με τον ν.4495/17 έχω το περιθώριο να βγάλω άδεια μικρής κλίμακας για την περίπτωση <ιε> τοποθέτηση ασκεπούς δεξαμενής νερού; Επίσης πάλι δεν μπορώ να κατανοήσω εάν στα πλαίσια έκδοσης αυτής της αδείας, έχω το περιθώριο να ρίξω σκυρόδεμα διάστρωσης δαπέδου
  4. Καλησπέρα συνάδελφοι. Είμαι νέος μηχανικός και πρόκειται να βγάλω την 1η μου άδεια μικρής κλίμακας για περίφραξη σε ακίνητο εκτός σχεδίου. Διάβασα όλα τα προηγούμενα που έχουν γραφτεί και η αλήθεια είναι πως δεν είναι αρκετά ξεκάθαρα τα πράγματα στο κεφάλι μου και θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1. Σε εκτός σχεδίου αναφέρει η περίπτωση 'κα' πως επιτρέπεται η χρήση από ελαφρύ υλικό και η χρήση πασσάλων. Ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο εάν οι πάσσαλοι στο σημείο που θα εμπηχθούν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μπετόν. Στην προκειμένη ενδιαφέρομαι για μια περίφραξη από συρματόπλεγμα με πασσάλους και στην προσπάθεια μου να υπολογίσω τα ένσημα για το ΙΚΑ, αναρωτιέμαι πως θα χρησιμοποιήσω τον πίνακα 3. Η περίφραξη μου είναι γύρω στα 30μ, επομένως μπορώ να πω: ι) εκσαφές γεώδεις με τα χέρια + ιι) σενάζ, όπου θα βγούν περίπου 1 - 2 μεροκάματα. ορθά; Ή τι θα προτείνατε εσείς ; Επίσης χρειάζομαι μια κατεύθυνση με την διεπαφή με το ίκα και γενικά με τον υπολογισμό των μεροκαμάτων και το τι πρέπει να προσκομίσω στο ίκα.(Είδα πως υπάρχει και ένα ανοιχτό θέμα με αυτόν τον τίτλο θα το διαβάσω καλύτερα αύριο στο φορουμ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.