Μετάβαση στο περιεχόμενο

Despina_Ath

Members
 • Περιεχόμενα

  4
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Σχετικά Despina_Ath

 • Κατάταξη:
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός
 1. Εγώ ρώτησα και άλλους μηχανικούς και μου είπαν ότι από τη στιγμή που κάνεις τακτοποίηση, πας στην πολεοδομία το χαρτί της τακτοποίησης και τα πρόστιμα διαγράφονται, απλά στη δήλωση τακτοποίησης πρέπει να βάλεις ένα ποσοστό προσαύξησης.
 2. Δεν είμαι σίγουρη γι' αυτό, νομίζω ότι είναι το Τμήμα Οικονομικών του Δήμου Αθηναίων. Έγινε "έγγραφη παραγγελία της Διευθύντριας Οικονομικών του Δήμου Αθηναίων", οπότε μάλλον ο Δήμος κίνησε τη διαδικασία μετά την καταγγελία.
 3. Καλημέρα σε όλους. Θέλω να κάνω μια ερώτηση, αν και δεν ξέρω αν είναι εδώ το κατάλληλο topic. Έχει γίνει καταγγελία για ένα αυθαίρετο, βγήκε το πρόστιμο αλλά δεν πληρώθηκε από τον ιδιοκτήτη, και πριν μερικές μέρες του έστειλαν χαρτί για κατάσχεση και πλειστηριασμό. Ρώτησε έναν δικαστικό για την συγκεκριμένη υπόθεση, και αυτός του είπε ότι μπορεί να κάνει τακτοποίηση αυθαιρέτου, αλλά δεν ξέρει τι γίνεται με τα πρόστιμα. Και έρχομαι εγώ να ρωτήσω (γιατί δεν μου έχει τύχει ποτέ τέτοια περίπτωση): Όταν γίνει η τακτοποίηση, τα πρόστιμα ανέγερσης και διατήρησης διαγράφονται; Ο ιδιοκτήτης πρέπει να πληρώσει κάτι; Υπάρχει κάποιος συντελεστής προσαύξησης ή κάτι τέτοιο που πρέπει να πληρωθεί;
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.