Μετάβαση στο περιεχόμενο

mariakalf

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

mariakalf's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

8

Φήμη στην κοινότητα

  1. Απλά ρωτάω γιατί το λέει καθαρά: "ελεύθεροι επαγγελματίες" κι εγώ έχω κάνει διακοπή από την εφορία... Δεν χρωστάω εισφορές, ας είναι καλά ο άντρας μου που δεν ξέρω για πόσο ακόμη θα αντέχει να πληρώνει (συνάδερφος κι αυτός) Θα τηλεφωνήσω και στο ΤΣΜΕΔΕ αύριο για να βεβαιωθώ. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη και να μην τα ισοπεδώνω... Άλλωστε γνωρίζω από πρώτο χέρι ως ελεύθερη επαγγελματίας από το 2008, τι σημαίνει ΤΣΜΕΔΕ και εφορία για εμάς.. Αισιοδοξία όμως πάνω από όλα
  2. Καλησπέρα! Πριν 3 μήνες εγγράφηκα στον ΟΑΕΔ ως άνεργη, προφανώς χωρίς να παίρνω το επίδομα.... Δεν δικαιούμαι τη μείωση σωστά; Θεωρούμαι ότι έχω να πληρώσω τις εισφορές μου κανονικά.... Τι να πω; Καλή μας δύναμη!!!
  3. Είναι πράγματι τραγικές οι εικόνες... Όταν αποφασίσουμε ότι πρέπει να δίνουμε την πολύτιμη ψήφο μας σε ανθρώπους με γνώσεις από πραγματική οικονομία και σε ανθρώπους που γνωρίζουν ότι για ουσιαστική ανάπτυξη χρειάζεται η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η δημιουργία νέων και υγιών προφανώς, τότε ίσως αρχίσουμε να ελπίζουμε... Είναι καιρός να συνειδητοποιήσουμε ότι οι βουλευτές ανέκαθεν, προέρχονταν από δικούς μας σταυρούς και ότι δεν στηρίζαν και δεν στηρίζουν την αξιοποίηση του επιστημονικού δυναμικού της χώρας αλλά μόνο τις πελατειακές σχέσεις...
  4. Καλημέρα! Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη! Μήπως έχει κάποιος τα εξής ΦΕΚ: Αρ.Φ. 504/7-10-1983 Αρ.Δ.3902/2183 και Αρ.Φ. 291/2-5-1984 Αρ.Π.2002/679; Ευχαριστώ!
  5. Καλησπέρα και από εμένα. Ήθελα απλά να πω ότι για μένα το θέμα δεν είναι το ECDL διότι για κάποιον που δεν το καλύπτει η σχολή του θεωρώ ότι η κατοχή πιστοποίησης υπολογιστών είναι αυτονόητη.. Αυτό που με προβληματίζει είναι η πολύ εξειδικευμένη εμπειρία προϋπηρεσίας σε δύσκολα αντικείμενα για τα ελληνικά δεδομένα (θερμικοί σταθμοί παραγωγής, ηλεκτρική οικονομία κ.λπ.). (Είμαι Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και μιλάω κυρίως για την ειδικότητά μου.)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.