Μετάβαση στο περιεχόμενο

takis07

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Κρήτη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

takis07's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Κανονικά χρειάζεται επι τόπου έλεγχος και προτάσεων για το πρόβλημα. Εξωτερική θερμομόνωση είναι μια λύση με μεγάλο ενεργειακό κέρδος όμως υπάρχει κόστος και αν δεν προχωρήσεις και σε θερμομόνωση στέγης, έλεγχο απωλειών από κουφώματα, μελέτη καυστήρα-σωμάτων (μηχανολογική) το κέρδος από την θερμοπρόσοψη δεν θα είναι το αναμενόμενο. Ενδεικτικά σου λέω ότι μπορούν να μειωθούν οι απώλειες μέχρι και 45%. Παρεμπιπτόντως άδεια για θερμοπρόσοψη από πολεοδομία δεν χρειάζεται παρά μόνο για εργασίες επισκευών. Περίμενε λίγο γιατί θα υπάρξει επιδότηση για αυτές τις εργασίες. Εδώ
  2. Ξέχασα να αναφέρω ότι αν φαίνονται σίδερα στο τοιχίο από τα καλούπια πρέπει οπωσδήποτε να κοπούν σε βάθος 2-3 πόντων και να στοκαριστούν με εποξιδική πάστα δύο συστατικών.
  3. Η υγρασία σε τοιχία υπογείων είναι ότι χειρότερο και ότι και να κάνεις από εσωτερική πλευρά δεν είσαι ποτέ σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει αστοχία. Μάλλον κάνεις (σε μεγάλο ποσοστό) μεταφορά του προβλήματος σε χρόνο και όχι πλήρη επίλυση. Σχετικά με την ερώτησή σου τσιμεντοειδή υπάρχουν πολλά στην αγορά και σε διάφορες τιμές. Εκείνο που σε ενδιαφέρει είναι καλή προεργασία με αφαίρεση σοβά, λούκι στις γωνίες, σφράγισμα αρμών και επισκευή όπου χρειάζεται με ταχύπηκτο. Στο τσιμεντοειδή πρέπει να συγκρίνεις αντοχή σε αρνητικές πιέσεις, αντοχή σε θλάση, εφελκυσμό πρόσφυσης, κάμψης. Από εμπειρία σου λέω ότι το τελευταίο που κοιτάς είναι η τιμή για την δουλειά αυτή!
  4. Αυτοί είναι τρόποι θερμομόνωσης και υγρομόνωσης. Στο συγκεκριμένο θέμα μιλάμε μόνο για υγρομόνωση.
  5. οι ρήσεις κανονικά πρέπει να δοθούν πριν την τοποθέτηση του ασφαλτόπανου. Οι στρώσεις είναι: Ρήσεις με περλομπετόν ή αφρομπετόν 1,5-2% Ασφαλτόπανο 4,5 ή 5 kg/m2 Τσιμεντοκονία 3-4 πόντους με ρητίνες, πλαστικοποιητή και ίνες πολυπροπυλενίου Στρώσιμο πλακάκι. Το σκέτο πλακάκι στο δώμα δεν δημιουργεί υγρομόνωση. Αντιθέτως μπορεί να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.