Μετάβαση στο περιεχόμενο

konstantina_

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

konstantina_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Στα περισσότερα που ειπε ο alexpap ειναι σωστος. Εαν ειναι ελευθερος επαγγελματιας οφειλει να σου δωσει αποδειξει και μαλιστα εαν ειναι μεσα στον ιουλιο για ποσο ανω των 3000 χιλιαδων πρεπει να γινει η δοσοληψια ειτε με επιταγη ειτε με καταθεση σε τραπεζα, οπως επισης ενα ιδιωτικο συμφωνητικο θα εξασφαλιζε και τους δυο σας ως προς την ακριβη συναλλαγη. εφοσον ομως το εργο ειναι ανοικτο και αρα μπορουσαν ανετα να κολληθουν τα ενσημα δεν καταλαβαινω γιατι ο εργολαβος δεν τα κολλησε, η μηπως δεν ειναι επαρκως ενημερωμενος? αν εισαι ο ιδιοκτητης ψαξτο λιγο γιατι με το ικα μπορεις να μπλςξεις και να τραβιεσαι καιρο.
  2. ευχαριστω πολυ για την απαντηση και τον χρονο σου. Εννοω οτι οι διαστασεις εμφανιζονται σαν να μην εχουν αλλαξει κλιμακα, αρα εμφανιζοντε μηδενικες. επιπλεον επειδη ειμαι αρχαρια και δουλευω το ελληνικο archicad, το layout book τι ακριβως ειναι?
  3. συναδελφοι μια ερωτηση να κανω η οποια ξερω οτι εχει επαναληφθει αλλα δεν εβγαλα ακρη. προσπαθοντας να μεταφερω σχεδιο archicad σε autocad για να το δώσω στο στατικο και στο μηχανολογο ναι μεν το μεταφερω σε μορφη dwg με την σωστη κλιμακα αλλα χανονται ολες οι διαστασεις. Κατι κανω λαθος υποθετω ε?
  4. μηπως ξερει κνεις αν βγηκαν οι συντελεστες αναθεωρησης του 2009?
  5. κατω απο πενταετια και εγω, με εισοδημα γυρω στις 12.000, παραμεθοριος, και κοπηκα. το κακο ειναι οτι το γραφειο που εκανα την αιτηση ηταν σιγουρο για την επιδοτηση και μπηκα στην διαδικασια αγορας αξίας 3.500, για κατι που οντως χρειαζομουν αλλα χωρις επιδοτηση θα πηγαινα σε κατι οικονομικοτερο. η απογοητευση μου ειναι ολοφανερη. τι να κανουμε κακος εμπιστευτικα το κρατος και τους "τριτους" (επενδυτικα γραφεια), ας προσεχα... συγχαρητηρια σε αυτους που εγκριθηκαν και ελπιζω οντως να εκμεταλλευτουν την ευκαιρια αυτη...
  6. καλησπερα συναδελφοι. μηπως καποιος γνωριζει πως μπορεις να υπολογισεις την αντικειμενικη αξια ενος ακινήτου? ασχολουμε με εκτιμησεις και ως τωρα ζητουσα την βοηθεια συνεργατη συμβολαιογραφου, πλεον ομως με επιασε το φιλοτιμο και λεω να ασχοληθω μονη μου.
  7. χρονια δουλευα autocad σε συνδιασμο με cadware, και αυτο ξερω αυτο εμπιστευομαι. παλιοτερα ειχα πειραματιστει με πολλα αλλα καθαρα αρχιτεκτονικα προγραμματα, αλλα δυστυχως η δυναμη της συνηθειας ειναι κακο πραγμα. Προσφατα αποφασισα να αγορασω το archicad για το λογο που ανεφεραν οι συναδελφοι, ταχυτητα και ενα αξιοπρεπες 3d σχεδιο. Το autocad ομως ειναι απαραιτητο σε ενα γραφειο γιατι αυτο χρησιμοποιουν και ο τοπογραφος και ο στατικος και ο μηχανολογος .....Η ερωτηση μου ειναι: την δουλεια λοιπον που κανει το autocad σαν δευτερευον προγραμμα μπορει να την κανει και το intellicad? (που φυσικα καμια συγκριση σε τιμη με το autocad)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.