Μετάβαση στο περιεχόμενο

soultakis

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by soultakis

  1. Μπορείς να δοκιμάσεις να τυπώνεις λίγες λίγες τις σελίδες.
  2. Αυτό που εννοεί είναι οτι όταν είσαι μισθωτός δικαιούσαι 14 μισθούς (μαζί με τα δώρα). Όταν δουλεύεις με ΑΠΥ δεν έχεις τα δικαιώματα του υπαλλήλου οπότε δεν έχεις και δώρα (εκτός αν συμφωνήσεις κάτι άλλο με τον εργοδότη σου). Γι' αυτό καλό είναι να υπολογίσεις και τα δώρα τα οποία στην περίπτωσή σου θα είναι μοιρασμένα μέσα στη συμφωνημένη μηνιαία "αμοιβή" σου. Κάποιος πιο έμπειρος ας διορθώσει τυχόν λάθη σε αυτά που λέω γιατί και εγώ νέος μηχανικός είμαι και ακόμα ψάχνομαι σε αυτά.
  3. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Σαν νέο μηχανικό με βοήθησες πάρα πολύ.
  4. Είμαι νέος ηλεκτρολόγος μηχανικός και είδα τα προγράμματα που διοργανώνει ο ΠΣΔΜΗ. Έχει κάποιος εμπειρία από αυτά τα προγράμματα;Με ενδιαφέρουν κυρίως τα προγράμματα για σχεδίαση και μελέτη των διαφόρων η/μ εγκαταστάσεων. Αξίζουν; Στο site του συλλόγου δεν αναφέρει καθόλου το κόστος των προγραμμάτων. Είναι υψηλό; Ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας κούρασα με τις πολλές ερωτήσεις.
  5. Για το πρόγραμμα "Διαχείρηση Τεχνικών Έργων" ξέρει κανείς κάτι; Εγώ που είμαι ηλεκτρολόγος θα με βοηθήσει καθόλου; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.