Μετάβαση στο περιεχόμενο

george_giannopoulos

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by george_giannopoulos

  1. Ευχαριστώ πολύ. Και εγώ αυτά θεωρώ λογικά. Όμως αφ' ενός είμαι αντιμέτωπος με υπάρχουσες καταχωρίσεις 2 συναδέλφων που έχουν ερμηνεύσει διαφορετικά το -ασαφέστατο- "Εφόσον έχει συσταθεί οριζόντια ιδιοκτησία επί καθέτου, γίνεται υποχρεωτικά ξεχωριστή καταχώριση Οικοπέδου / Γηπέδου για κάθε κάθετη ιδιοκτησία", και αφ ετέρου βλέπω και εγώ ότι αν δεν φαίνεται πουθενά το καεκ του όλου οικοπέδου, αλλά μόνο τα καεκ των καθέτων, δυσκολεύει αρκετά ο εντοπισμός- μέσω της αναζήτησης- των υπαρχουσών καταχωρίσεων.
  2. Καλημέρα Σύμφωνα με τις απαντήσεις που είδα σε αυτό και άλλα θρεντ (το βάζω εδώ επειδή φαίνεται να είναι το μόνο ενεργό τώρα): "Εφόσον έχει συσταθεί οριζόντια ιδιοκτησία επί καθέτου, γίνεται υποχρεωτικά ξεχωριστή καταχώριση Οικοπέδου / Γηπέδου για κάθε κάθετη ιδιοκτησία" Τα ερωτήματα είναι τα εξής Σε οικόπεδο με 2 καθέτους, με πολλές οριζόντιες στη μία και αδόμητη την άλλη (αν και έχει εκδοθεί άδεια για οικοδομή, και σύσταση οριζοντίου για τα μελλοντικά διαμερίσματα): α) Εκεί που ζητάει ΚΑΕΚ οικοπέδου, δίνουμε του οικοπέδου ή της κάθετης που μας ενδιαφέρει? β)Εκεί που ζητάει τετραγωνικά δίνουμε του όλου οικοπέδου, ή αυτά που αναλογούν στην κάθετη που μας ενδιαφέρει? γ) Εκεί που ζητάει αριθμό κτιρίων και οριζοντίων ιδιοκτησιών,το ερώτημα αφορά στο όλο οικόπεδο ή την κάθετο που μας ενδιαφέρει? δ) Αν στο γ) η απάντηση είναι ότι αφορά στο όλο οικόπεδο, αναφέρουμε και το μη κατασκευασμένο κτίριο, και αντίστοιχα τις μη κατασκευασμένες οριζόντιες? Στην περίπτωσή που με αφορά, άλλοι συνάδελφοι έχουν εισάγει ο μεν το οικόπεδο σαν σύνολο με το ΚΑΕΚ του οικοπέδου, διευκρινίζοντας στην περιγραφή ότι η καταχώριση αφορά κάθετο, ο δε τη μια κάθετο (όχι αυτήν που με αφορά) με το δικό της ΚΑΕΚ. Υπάρχουν δηλαδή δυο καταχωρίσεις, μία για κάθε κάθετο. Αν αυτή που με αφορά είναι -με βάση τις απαντήσεις στα παραπάνω-εσφαλμένη τελικά, τί κάνω?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.