Μετάβαση στο περιεχόμενο

troufa

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

200 profile views
  1. Χαζή σαν όλους εκείνους που πάνε και τις στηρίζουν στα κάγκελά τους? ή σαν αυτούς που τις βάζουν με 2 βίδες στα πλακάκια και ότι πιάσει από κάτω? Γιατί τέτοια είναι όλα γύρω μου. Εγώ όμως ρώτησα αν θα μπορώ να έχω πρόβλημα. Εκείνη λέει θα με πάει δικαστήρια και άλλες τέτοιες επειλές. Θέλω να ξέρω τι ισχύει.
  2. Γεια σας Έχω ένα μπαλκόνι 2x10, δεύτερη εσοχή, του οποίου το σπίτι είναι ακόμα υπο κατασκευή. Όταν είχα βάλει πλακάκια στο μπαλκόνι, ο πλακάς δεν έβαλε καθόλου μόνωση από κάτω, ο καγκελάς μου στήριξε τους πείρους για τα κάγκελα αλουμινίου στο στηθαίο, με απλή σιλικόνη, και οι τεντάδες που μου έβαλαν τις κολώνες στήριξης τρύπισαν τα πλακάκια στο πάτωμα για να βάλουν βίδες που θα στήριζαν τις φλάτζες για τις κολώνες. Δεν ξέρω τι από όλα αυτά έφταιγε αλλά στο διαμέρισμα από κάτω μου, όταν έβρεχε, της έσταζε το ταβάνι (οι σταγόνες εμφανίζονταν στο ίδιο μοτίβο που έχουν οι αρμοί μου από πάνω) και της έβγαζε μουχλα ο τοίχος. Της πλήρωσα την πρώτη βαφή του δωματίου της και προσπαθώντας να αποφύγω την έσχατη λύση του να ξηλώσω όλο το μπαλκόνι, αγόρασα αδιαβροχοποιητικό εμποτισμού και το έβαλα σε όλους τους αρμούς. Δεν είχε κανένα αποτέλεσμα τελικά. Αφού της πλήρωσα άλλη μια βαφή αποφάσισα οτι δεν γινόταν αλλιώς και ξήλωσα όλο το μπαλκόνι. Πλακάκια, τέντες και κάγκελα (οι πείροι που είχαν μπει με σιλικόνη στο στηθαίο, βγήκαν με λίγο τράβηγμα μόνο) όλα έφυγαν. Ήρθε καινούριος πλακάς, μου έχει περάσει 3 χέρια μόνωση και θα περάσουμε άλλο ένα όταν κατέβει λίγο η θερμοκρασία. Έβαλα καινούριους πείρους με τσιμεντοειδή ρητίνη και μετά από παρότρυνση του πλακά και σε συνενόηση με τον τεντά και έναν αρχιτέκτονα έβαλα τις κολώνες των τεντών να στηρίζονται στην έξω μεριά του μπαλκονιόυ μου, βιδομένες στην πλάκα του μπετού (Όπως φαίνεται στις φώτο) για να αποφύγω τρυπήματα και τυχών επαναλαμβανόμενα θέματα μόνωσης. Δύο μέρες μετά άρχισαν τα οργισμένα τηλέφωνα και μηνύματα από την κάτω γειτόνισα, οτι αυτό που έχω κάνει είναι παράνομο και θα με πάει δικαστήρια και με το που φυσήξει θα τις σπάσει/λυγίσει και θα πέσουν πάνω της και θα σκοτώσουν κάποιον. Πέρα από τους προαναφερθέντες τεχνικούς με τους οποίους συνεννοήθηκα μίλησα και με ένα μηχανικό ο οποίος δεν ήταν σίγουρος εαν είναι παράνομο αλλά μου είπε οτι δεν τίθεται θέμα επικινδυνότητας και με έναν δικηγόρο πολεοδομικού δικαίου ο οποίος με διαβεβαίωσε και εγγράφως και δεν διατρέχω κανένα κίνδυνο. Θα μιλήσω μέσα στο μήνα με 2-3 μηχανικούς από κοντά αλλά θα ήθελα και την γνώμη σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.