Μετάβαση στο περιεχόμενο

labil

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by labil

  1. Έχω βιομηχανικό κτίριο με υπαγωγή στο 4178 και καλούμαι να κάνω ΜΣΕ. Σύμφωνα με το 4178 επειδή είναι βιομηχανικό θέλει ΜΣΕ, άσχετα αν η κατασκευή είναι προ 1983. Σε σχετική συζήτηση που είχα με συνάδελφο, αυτός κάνοντας αναφορά στην ΥΠΕΝ/ΔΑΟΚΑ/19409/1507 έλεγε ότι πάει για απαλλαγή ως προ 1983. Η άποψη μου είναι πως πάμε με ότι λέει ο 4178, μιας και η ΥΠΕΝ/ΔΑΟΚΑ/19409/1507 έχει να κάνει με την εφαρμογή της παρ. η του άρθρου 99 του Ν. 4495.
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το email το είχα στείλει και εκεί μου έδωσαν τις οδηγίες. Οπότε μετά από διάφορες προσπάθειες βρήκα την λύση. Τα βήματα έχουν ως εξής. Κάνεις καταχώρηση ιδιοκτησίας ώστε να πάει στις υποθέσεις μου και μετά διαγράφεις την ιδιοκτησία και μετά την ιδιοκτησία μπορείς να διαγράψεις και το οικόπεδο.
  3. έχω ΗΤΚ σε κατάσταση υποβλήθηκε και θα ήθελα να κάνω διαγραφή οικοπέδου, γιατί υπάρχει ήδη καταχώρηση (στην αρχική αναζήτηση δεν μου εμφάνισε το οικόπεδο) για το συγκεκριμένο οικόπεδο με οριστικοποιημένες ιδιοκτησίες. Αν πάω στις υποθέσεις μου και επιλέξω την συγκεκριμένη ΗΤΚ και κάνω κλικ στο διαγραφή οικοπέδου μου αναφέρει "Δεν επιτρέπεται η διαγραφή Οικοπέδου/Γηπέδου λόγω καταχωρισμένων Ιδιοκτησιών" τι πρέπει να κάνω για να κάνω διαγραφή οικοπέδου ; Δοκίμασα να διαγράψω την ιδιοκτησία, αλλά μετά δεν μου το εμφανίζει στις υποθέσεις μου και έτσι δεν υπάρχει καν η επιλογή της διαγραφής οικοπέδου.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.