Μετάβαση στο περιεχόμενο

ppeness

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ

ppeness's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ιάσωνα σ' ευχαριστώ. Την ανάθεση να την έχει κανει ενας από αυτούς που πληρεί τις προυποθέσεις και οι υπόλοιοι να των εξουσιοδοτούν?
  2. Ιασωνα , καταρχην σ' ευχαριστω για την απάντηση. Μήπως ειναι καλύτερα να κάνω δυο φύλλα καταγραφής για την κάθε παράβαση που έχει το καθε διαμέρισμα και στο ένα να βάζω το 75% των μ2 τις αυθαιρεσίας με κυρια και μοναδική κατοικία και στο αλλο το 25% με αλλη κατοικία?
  3. Συναδερφοι θα ηθελα την αποψη σας για το παρακατω θεμα. 4 αδερφια κληρονομουν 3 διαμερισματα 56μ2 το καθενα εξαδιαιρετου απο την μητερα τους. Γινεται η αποδοχη κληρονομιας και θέλουν να τα χωρισουν. Εχουν αυθαιρεσίες για τακτοποιηση τα διαμερισματα. Οι 3 από τους 4 δεν εχουν τιποτα αλλο στο ονομα τους . Στις ξεχωριστες δηλώσεις των διαμερισματων (υπαρχει συσταση οριζοντιου) μπορει να μπει κυρια και μοναδική κατοικία? (Μόνο η μια αδερφη δεν πληρή τις προυποθέσεις λόγω του αντρα της) Σηλειωτέον οι 2 από τα αδερφια μένουν στα 2 από τα διαμερισματα από την αρχη του κτιστικε η πολυκατοικια. Ευχαριστώ
  4. Συνάδερφοι , κανενα νέο για το θεμα έχουμε? πως θα γινεται η διαδικασία?
  5. Καλησπέρα συνάδελφοι. Εχω ενα δυοροφο κτιριο (ισογειο - οροφος) . Το ισογειο εχει αδεια το 1962 και ο οροφος το 1982. Στην προσθηκη του ορόφου (105 μ2) , στο ΔΚ λεει για μια θεση σταθμευσης στο ισογειο και την δειχνει στην κάτοψη του ισογειου σε μια κρεβατοκάμαρα στο ισογειο. Προφανως και η θεση στο ισογειο δεν εχει φτιαχτεί. τι γινεται τωρα που θελω να κάνω αλλαγές στην διαρυθμιση του α οροφου και να τα κάνω 2 διαμερισματα και θελω να βγάλω άδεια? τι δειχνω στο ισόγειο? (λογικα θα μου ζητήσουν τα εγκεκριμένα σχεδια και των δυο αδειών)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.